Haberler

Prof. Dr. Canan Karatay, Mutluluğun Sırrını Açıkladı!

Güncelleme:

Yaptığı açıklamalarla ezber bozan Prof. Dr. Canan Karatay, "Mutlu olmak isteyen şalgam suyu içsin" diyerek kış mevsiminde tüketmemiz gereken besinleri açıkladı.

Prof. Dr. Canan Karatay, her zamanki ezber bozan açıklamalarda bulundu. "Mutlu olmak isteyen şalgam suyu içsin" diyen Canan Karatay kış mevsiminde tüketmememiz gereken besinleri de açıkladı.

Prof. Dr. Canan Karatay, Mutluluğun Sırrını Açıkladı!

"MEVSİMİNDE YEMELİYİZ"

Patlıcan ve biberin kış mevsiminde tüketimini değerlendiren Karatay, "Kış mevsiminde ucuz olan kış sebzelerini tüketmeliyiz. Yazın da yaz sebzelerini yemeliyiz. Çünkü vücudumuz böyle programlanmış. Ben kışın patlıcan, biber yenmesine karşıyım. Yılın 12 ayı patlıcan yerseniz, vücut olumsuz reaksiyon gösterir. Kışın, turp, lahana, havuç, karnabahar, havuç ve kereviz var. Kışın bu sebzeleri yemeliyiz ki; hastalanmayalım. Her sebzeyi, her meyveyi doğal yetiştiği mevsiminde yemeliyiz" dedi.

Prof. Dr. Canan Karatay, Mutluluğun Sırrını Açıkladı!

"BOL BOL YEMELİYİZ"

Adana'nın milli içeceği şalgam suyuna övgüler yağdıran Karatay, doğal olarak fermente olan şalgam suyu, doğal yoğurt ve evde yapılmış turşu çeşitlerinin bol bol tüketilmesini tavsiye etti. Mutluluk hormonu olan serotonin bağırsaklarda oluştuğunu anımsatan Karatay, "Serotonin üretmek için en doğru besinler, evde yapılmış turşu, doğal fermente olmuş şalgam suyu, sirke ve yoğurttur. Lahana, turp, brokoli, soğan, sarımsak, doğal tereyağı, zeytinyağı, keçi peyniri, koyun peyniri de serotonin sağlar. Geleneksel yöntemlerle yapılmış turşu suyu, şalgam suyu en sağlıklı içeceklerdir" diye konuştu .Karatay, makarna, baklava, börek, lahmacun, pizza, hamburger, sandviç ve gazlı içeceklerin tüketilmesinin obeziteye neden olduğunu dile getirdi.

Prof. Dr. Canan Karatay, Mutluluğun Sırrını Açıkladı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Canan Karatay Karatay Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (51)

Murat:

İnsan yeme içmeyle gezmeyle makam para şöhretle güzel mekan şehirlerle mutlu olmaz. Gerçek imanla insan mutlu olur. Ölüp yok olacağını düşünen bir insanı kainatta mutlu edebilecek hiçbirşey yok.

18
4
yanıtYanıtla
osman:

Peki Allah''ın emanet olarak verdiği canın ve vücudun kıymetini bilmek sence önemsiz mi??

yanıt3
yanıt0
DOKTOR / LANDON:

Yorumlara baktım ne kadar cahil bir o kadarda edepsiz, terbiyesiz bilinçsiz bir toplum olduğumuz gözlemledim. Sizi sağlık gibi önemli bir konuda bilgilendiren, aydinlatan Türkiyenin değerli sağlık profesörü ve halka bu kadar yakın ve sıcak olan Canan hanıma yaptıgınız yorumlar sizin aile terbiyenizi, kültür ve ahlâk seviyenizi gösteriyor.

17
4
yanıtYanıtla
Muhammed DURAN:

Malesef Bilime yakın olmayan toplum sadece gıybet ve dedikodu yapar.

yanıt5
yanıt1
NİKO:

YA Bİ İŞİNE GİT KADIN. BEN 40 YILDIR YAZ KIŞ HER FIRSATTA ŞALGAM İÇERİM SENİN ANLATMIŞ OLDUĞUNUN HİÇ BİRİ OLMUYOR. PARAN VARSA, DÜZENLİ BİR İŞİN VE DÜZEYLİ BİR İLİŞKİN VARSA SENDEN KRALI YOK. ŞALGAM O BU BAHANE. İNSANLARI KANDIRMA BOŞ YERE

5
14
yanıtYanıtla
osman:

niko sen mal mısın

yanıt10
yanıt2
danalı:

arkadaşım bir bak siyonistlere hep doğal beslenir hiç bir siyonisin kanser vs. olduğunu duydunmu.

yanıt0
yanıt0
RACO:

bunuda gören laboratuar ortamında bütün besinlerin insan vücudunda yarattığı oluşumları inceliyor zannedecek akşam yatıp sabah kalkıyon üfürüyon başka bişey yok inceleme yok analiz yok onu yiyin bunu için hikaye anlatıyo

7
8
yanıtYanıtla
Muhammed DURAN:

Kadına soruyorlar kadında söylüyor. ve dedikleri bilimsel biraz araştırsan anlardın. biraz kitap oku istersen iyi gelir.

yanıt9
yanıt2
RACO:

hah bende onu diyorum işte başkaları araştırıyo bu internetten bakıp bize üfürüyo kendi araştırdığı bişey yok hep başkalarının fikirlerini kendi bulmuş gibi anlatıyo biraz sen araştır bence prof yazıyo diye gözü kapalı kuş gibi her söylenene kanma

yanıt3
yanıt1
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title