Haberler

Prof. Dr. Balcı'ya Iveta'dan "Uluslararası Liderlik" Ödülü

Bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve uluslararası projelerle mesleki eğitimde dünya çapında şöhrete kavuşan Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sebahattin Balcı'ya bir ödül de merkezi Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan IVETA (Uluslararası Mesleki ve Teknik Eğitim Birliği) ve Iowa Devlet Üniversitesi'nden geldi.

IVETA ve Iowa Devlet Üniversitesi, mesleki ve teknik eğitimin gelişimine ulusal ve uluslararası alanda çalışma yaparak katkıda bulunanlardan her yıl bir kişiye "Mesleki ve Teknik Eğitim-Öğretimde Seçkin Uluslararası Liderlik Ödülü" veriyor. IVETA ve Iowa Devlet Üniversitesi, 2007 yılında gerek ulusal gerekse uluslararası düzeyde yaptığı katkılardan dolayı bu önemli ödüle Çankırı Karatekin Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sebahattin Balcı'yı layık gördü. Bugüne kadar uluslararası

kuruluşlar ve Türkiye'den çok sayıda ödül aldığını belirten Prof. Dr. Sebahattin Balcı, IVETA tarafından her yıl sadece bir kişiye verilen Seçkin Uluslararası Liderlik Ödülü'nün son derece anlamlı ve önemli olduğunu söyledi.

IVETA NEDİR

IVETA, mesleki ve teknik eğitimin uluslararası düzeyde geliştirilmesinde, başta vizyon oluşturmak üzere politika oluşturarak uluslararası kalite ve akreditasyon çalışmalarına destekte bulunmak ve yeni metod ve tekniğin küresel düzeyde yaygınlaştırılarak paylaşılmasını sağlamak üzere çok etkin faaliyetler yapan bir kuruluş. Bu çalışmalarını da 3 ayda bir çıkarttığı uluslararası düzeyde tanınan saygın bilimsel dergisi ve yılda 2 kere düzenlediği uluslararası konferanslarla küresel bazda paylaşmayı

amaçlıyor.

(MD-BÖ-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title