Haberler

Prof. Bender Çalınan Cihazını Teslim Aldı

MEME kanseri tedavisinde yaptığı önemli çalışmalarla tanınan Prof. Dr. Ömer Bender'in çalındıktan sonra bulunana otomobili ile ameliyatlarında kullandığı 'Duktostopi' cihazının parçasını Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim aldı. Otomobilinin yanı sıra 'Duktostopi' cihazının parçasının bulunduğuna çok sevindiğini söyleyen Ömer Bender, "Ben bu cihazı 2005'ten beri kullanıyorum. Büyük cihazın bir parçası olan bu bölümü arızalandığı için otomobilime almıştım. Bulunmasına çok sevindim." dedi.

OTOMOBİLENE ARKADAN ÇARPIP ÇALMIŞLARDI

Prof. Dr. Ömer Bender geçtiğimiz Ağustos ayında Bahçeşehir'de hırsız şoku yaşamıştı. Hırsızlar Bender'in kullandığı araca arkadan çarparak trafik kazası süsü vermiş, ardından aşağı inmesini fırsat bilerek otomobili çalmışlardı. Otomobilde meme kanserinin teşhis ve tedavisinde kullanılan Duktoskopi cihazının parçası ile bir adet cep telefonu ve bir bilgisayarda bulunuyordu.

BİRİ KİŞİ DAHA ÖNCE TUTUKLANMIŞTI

Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili yaptıkları çalışmada polis 13 Ağustos 2018 günü Bahçeşehir'de olayın şüphelilerinden S.G.(15)'i yakalamıştı. Emniyet müdürlüğünde Prof Dr. Ömer Bender tarafından teşhis edilen şüpheli tutuklanmıştı.

HIRSIZLAR OTOMOBİLİ BAŞKA HIRSIZLARA SATMIŞLAR

Polis tarafından çalan kişiler tarafından bir başka hırsızlık çetesine satıldığı tespit edilen otomobilin izi 3 gün önce Kurtköy, Şehli mahallesinde bulundu. Polis üzerine sahte plaka takılı otomobili bir süre uzaktan izledi. Ancak aracın yanına 2 gün boyunca kimsenin gelmemesi üzerine bir çekiciye yüklenen otomobil Gayrettepe'de bulunan Oto hırsızlık Büro Amirliğine getirildi. Otomobilin bagajından Duktostopi cihazının çalınan parçası çıktı.

OTOMOBİLİNİ VE TIBBI CİHAZIN PARÇASINI TESLİM ALDI

Çalınan otomobilini ve tıbbi cihazının parçasını alma için Gayrettepe'de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen Prof Dr. Ömer. Bender, "Otomobilime arkadan çarptıktan sonra aşağı indim. Bir anda hırsızlar otomobilimi çaldılar. Bulunmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

"OTOMOBİLDEKİ PARÇA BÜYÜK BİR SISTEMIN BİR PARÇASI"

Otomobilin bagajındaki tıbbi parçadan bahseden Prof Dr. Ömer Bender "Bu cihaz meme kanserinin teşhisinde kullanılan bir cihaz. Otomobilin bagajında bulunan ise büyük bir sistemin parçası. Bu parça cihazın kamerasını tutan ve operasyon sırasında kullandığım bir aparat. Ben bu cihazı 2005'ten beri kullanıyorum. O zaman sadece ben kullanıyordum. Ancak şu anda bildiğim kadarıyla bu cihazdan başka merkezlerde de var. Bulunmasına çok sevindim." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meme Kanseri Bahçeşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title