Haberler

Private Label Sektör Buluşması

Güncelleme:

Özel Markalı Ürünler Tedarikçileri Derneği ve Tüyap işbirliği ile düzenlenen "Private Label Sektör Buluşması", Prof Dr. Emre Alkin'in katılımıyla 26 Ekim'de Mövenpick Hotel İstanbul'da yapıldı.

Türk private label sektörünün önemli isimleri olan; Bingül Grup – Hobby Kozmetik – Tibet İthalat İhracat ve Kozmetik San. A.Ş. –Viking Temizlik ve Kozmetik Ürün.Paz. San. Tic. A.Ş. – Uzay Kimya San. ve Tic. A.Ş. – Sanifoan Sünger San. Tic. A.Ş. – Koruma Temizlik A.Ş. – Sedat Tahir Tük. Paz. San. ve Tic. Ltd. Şti. – Bur-İş Paz. Tems. Malz. Gıda. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. – Titiz Plastik Dış Tic.ve San. Ltd. Şti. – Thurn-Produkte Gmbh Co. Kg – Tr Zafer Grup Plastik Ambalaj ve Sünger San. Tic. Ltd. Şti. – Ekokimya Kimyevi Ürünler San. Tic. Ltd. Şti. – Mondi Tire Kutsan Kağıt ve Ambalaj San. A.Ş. – Asil Kozmetik San.ve Tic. Ltd. Şti. – Tepe Plastik Kimya İnş. Paz. Ltd. Şti. – Cavit Çiçek Tekstil San.ve Tic. Ltd. Şti. – Graphn – Aykim Temizlik Maddeleri San. Tic. Ltd. Şti. – Kayra Kimya Tekstil San. İç ve Dış. Tic. Ltd. Şti. – Gökkuşağı Plastik ve Kalıp San – Boyakim Kimya San.ve Tic. A.Ş – Jokey İstanbul San. Tic. A.Ş. – Matilek Dış Ticaret Ltd Şti – Göznuru Tekstil San.ve Dış. Tic. Ltd. Şti. – Egd Tem. Tekstil ve Sağlık Hizm. San. Tic. Ltd. Şti. fuarda yer alan firmalardan bazıları…

TÜYAP İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın : "Özel markalı ürünler üreticileri fuar sayesinde pazar hacmini artıracaklar." 8 - 11 Aralık tarihlerinde TÜYAP'ta gerçekleştirilecek İstanbul Private Label Industry 2011 - Özel Markalı Ürünler Fuarı etkinlikleri kapsamında düzenlenen sektör toplantısında konuşan TÜYAP İcra Kurulu Başkanı Serdar Yalçın, private label markalarının dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de çok hızlı büyüdüğüne dikkat çekerek, birçok farklı markanın marketlere girerek markalaşmaya başladığını ifade etti.

Yalçın, büyüme trendi içinde bulunan yurtiçi ve özellikle yurtdışı pazarlarında, nitelikli ve kaliteli üretimler yapıp, ilkeli bir rekabet ortamı içinde, Türk Malı imajını güçlendirerek çalışan özel markalı ürünler tedarikçilerinin fuar sayesinde pazar hacmini artıracaklarına inandıklarını söyledi. PLAT Yönetim Kurulu Başkanı Mete Buyurgan: "Private Label üreticileri İstanbul Private Label Industry 2011- Özel Markalı Ürünler Fuarı'na katılarak eş zamanlı düzenlenen FOODist Fuarı'nın yarattığı sinerjiden büyük fayda sağlayacaklardır" Toplantıya "Yeni Dünya Düzeni Yeni Paradigmalar" sunumu ile katılan İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin katılımcılara dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik gelişmeler ile uluslararası pazarlarda faaliyet gösteren işletmelerin değişen ekonomik ortamda nasıl rekabet edebilecekleri hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title