Haberler

Princess Globe-2016" Güzellik Yarışması

"Princess Globe-2016" Güzellik Yarışması, Bodrum'da yapıldı.

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde dans gösterileriyle başlayan yarışmada, Ermenistan uyruklu modacı Ashkhen Kostandyan'nın tasarımları izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Moldova, Bulgaristan, Rusya, Ukrayna, Kongo, İtalya, Romanya, Güney Afrika, Kırgızistan, Sibirya ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu 21 ülkeden gelen yarışmacılar, dereceye girebilmek için jüri karşısına çıktı.

Sibirya'dan Iuliia Vaganova'nın birinci olduğu yarışmada, Rusya'dan Iuliia Sukhinina ikinci, Kongo'dan Catharine Mayila üçüncü, Güney Afrika'dan Georgina Kandjeke dördüncü, Romanya'dan Denisa Georgiana Mladin beşinci seçildi.

Türkiye'yi temsil eden Sedanur Gürsel ise dereceye giremedi. Yarışma birincisi Vaganova'nın, Malezya'da düzenlenecek Kainat Güzellik Yarışması'na katılacağı belirtildi.

Etkinlikte ayrıca, bazı çocuk mankenler şarkı söylerken, bazıları da podyuma çıkarak gösteri yaptı. Farklı ülkelerden gelen dansçıların şovları da beğeniyle izlendi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Güzellik Yarışması Bodrum Kongo Rusya Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title