Haberler

Prima ile Kiler Hiper Marketler Zinciri'nden Örnek Kampanya

Bebek Bezi Markası Prima ile Kiler Hiper Marketler Zinciri'nin, Bebek Ölümlerinin Azaltılmasına Katkıda Bulunmak Amacıyla Başlattıkları "Umuda Destek" Kampanyası Çerçevesinde, Bitlis Devlet Hastanesi ile Tatvan Kadın Doğum Çocuk Bakımevi'ne Bebek Emzirme Odası, 2 Kuvöz ve Fototerapi Üniteleri, Törenle Sağlık Müdürlüğü'ne Teslim Edildi.

Bebek bezi markası Prima ile Kiler Hiper Marketler Zinciri'nin, bebek ölümlerinin azaltılmasına katkıda bulunmak amacıyla başlattıkları "Umuda Destek" kampanyası çerçevesinde, Bitlis Devlet Hastanesi ile Tatvan Kadın Doğum Çocuk Bakımevi'ne bebek emzirme odası, 2 kuvöz ve fototerapi üniteleri, törenle Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Törene katılan Bitlis Valisi Mevlüt Atbaş, kendi memleketini unutmayan Kiler ve Prima firmalarına yaptıkları bu çalışmadan dolayı teşekkür etti. Prima Firması Dış İlişkiler Müdürü Elif Ekemen, bebek bezi markası Prima ve Kiler Hiper Marketler Zinciri, olarak çok büyük bir mutluluk duydukları kampanyanın ilk etabını bugün tamamladıklarını kaydetti. Ekemen, "Bu kampanyanın sonucunda da sayın valimiz, sağlık müdürümüz ve başhekimimize devir teslimi gerçekleştirmek istedik. Amacımız Türkiye'de hepimizin

bildiği gibi çocuk ölümleri sorunu var. Çocuk ölümlerinin azaltılmasına yönelik olarak bir çalışma yaptık. İş ortağımız Kiler Hiper Marketler Zinciri ile beraber bu anlamda da bebek ölümleri biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Ana Çocuk Sağlığı Dairesi'nin katkılarıyla oldukça düşmeye başladı. Ama yinede bizim bölgemize baktığımızda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde maalesef hala bin çocuktan 41'ine yakınının aslında önlenebilir sebeplerden dolayı hayatını kaybetmekte olduğunu biliyoruz.

Dolayısıyla bizim amacımız da uzmanlarımıza bu konuda yardımcı olmak üzere bebek bakım ünitelerinin yenilenmesine yönelik bir kampanya yapmak oldu. Kiler Hiper Marketler Zinciri'nin tüm Türkiye'de genelindeki mağazalarında Prima satın alan tüm tüketicilerimiz bu kampanyaya destek verdiler. Yaklaşık 2 ay önce başlattığımız kampanya Temmuz ayının sonunda başarılı bir şekilde sona erdi. Tüketicilerimizin desteğiyle Bitlis Devlet Hastanesi ve Tatvan Kadın Doğum Çocuk Bakımevi'ne kuvöz ve yine doğan sarılığının

tedavisi amacıyla fototerapi üniteleri tedarik ettik. Aynı zamanda anneler için önemli bir konu olan emzirmeye yönelik olarak emzirme odaları yaptık. Bu günde burada Bitlis Devlet Hastanesi'nde bu ünitelerin devir teslimi yapmak için geldik" dedi.

Kiler Hiper Marketler Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Boran ise, ilk sırada yer alan bebek ölümleriyle ilgili bir kampanyada yer almaktan mumluluk duyduklarını kaydetti. Boran, bu duyarlılığı sürdürmek ve daha çok katkıda bulunmak için ellerinde gelen bütün gayretleri sarf edeceklerini vurguladı.

Törene Vali Mevlüt Atbaş, Prima Dış Halkla İlişkiler Müdürü Elif Ekemen, Kiler Hiper Marketler Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Hakan Boran'ın yanı sıra Sağlık İl Müdürü Dr. Burhan Kardaş ve Bitlis Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Kangın katıldı.

(Yİ-ŞA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title