Haberler

Preveze Deniz Zaferi'nin 468. Yıldönümü Kutlandı

Beşiktaş'da Bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Anıtı Önünde Gerçekleşen Resmi Törene Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Uğur Yiğit, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanı Koramiral Murat Bilgel, Kuzey Deniz Saha Komutanı Kurmay Başkanı Hasan Uşaklıoğlu ve Sarıyer Kaymakamı Mehmet Ersoy'un Katıldı. İstanb...

Beşiktaş`da bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Anıtı önünde gerçekleşen resmi törene Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Uğur Yiğit, Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanı Koramiral Murat Bilgel, Kuzey Deniz Saha Komutanı Kurmay Başkanı Hasan Uşaklıoğlu ve Sarıyer Kaymakamı Mehmet Ersoy`un katıldı. İstanbul Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir ve Beşiktaş Belediyesi`nin çelenklerinin konmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla devam etti.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı`na bağlı askerlerin saygı atışı yapmasının ardından Cumhurbaşkanı Ahmet Nejdet Sezer, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Kurmay başkanı Yaşar Büyükanıt`ın kutlama mesajları okundu. Daha sonra Anıt özel defterini imzalayan Kuzey Deniz Saha Komutanı Yiğit, Barbaros Hayrettin Paşa`nın türbesini ziyaret etti. Tören, Yiğit`in Türbe özel defterini imzalamasıyla son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title