Haberler

18 Milyar Doları Olan Prensin Babası Açlık Grevinde

Güncelleme:

Suudi Arabistan'da yolsuzluktan gözaltına alınan prenslerden Velid bin Talal'ın babası açlık grevinde. Talal bin Abdülaziz, protesto için 10 Kasım'da başladığı açlık grevini sürdürüyor.

Suudi Arabistan'da yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınan prenslerden Velid bin Talal'in babası açlık grevinde. Talal bin Abdülaziz, tutuklama dalgasını protesto için 10 Kasım'da başladığı açlık grevini sürdürüyor.

10 KİLO VERMİŞ

Suudi Arabistan Kralı Selman'ın üvey kardeşi olan 86 yaşındaki Prens Talal'in, bir ay içinde 10 kilo kaybettiği ve şu sıralar Kral Faysal Hastanesi'nde tedavi altında tutulduğu belirtildi. Prens Talal'a geçtiğimiz günlerde bir besleme tüpünün takıldığı ancak prensin durumunun oldukça güçsüz halde olduğu kaydedildi. Veliaht Prens Muhammed, yürüttüğü tutuklama dalgasında aralarında Prens Talal'in oğlunun da bulunduğu yüzlerce prens, işadamı ve eski bakanı tutuklatmıştı.

18 MİLYAR DOLAR SERVETİ VAR

Suudi Arabistan yönetimi Velid bin Talal'ın serbest bırakılması için 6 milyar dolar kefalet istediği iddia edilmişti. Ritz Carlton otelinde gözetim altında tutulan Prens bin Talal'ın başta Twitter olmak üzere dünyanın birçok önde gelen şirketinde hissesi bulunuyor. Forbes dergisine göre bin Talal 18 milyar doları aşkın servete sahip.

Bin Talal, onlarca prens ile birlikte gözaltına alınmıştı;

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Suudi Arabistan Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title