Haberler

Prens Harry, Meghan Markle'ın Kitap Tanıtımında Müslüman Kadınla Selamlaşırken Zor Anlar Yaşadı

Güncelleme:

İngiliz Kraliyet gelini Meghan Markle'ın Grenfall kurbanları için çıkaracağı yemek kitabının tanıtımına Prens Harry'nin müslüman kadınla selamlaşması damgasını vurdu. Prens Harry, selamlaşma sırasında zor anlar yaşadı.

Sussex Düşesi Meghan Markle'ın Grenfall'da hayatını kaybedenler için sözünü verdiği yemek kitabı tanıtımına eşi Prens Harry ile birlikte katıldı. Kitap tanıtımı için müslümanların bulunduğu aşevine gelen Meghan Markle ve Prens Harry'i müslüman bir kadın karşıladı. Meghan Markle'ın selamlaşmasınınardından Prens Harry'de kadınla selamlaşmak istedi. İlginç anlara sahne olan selamlaşmada Prens Harry zor anlar yaşadı.

Prens Harry, Meghan Markle'ın Kitap Tanıtımında Müslüman Kadınla Selamlaşırken Zor Anlar Yaşadı

Prens Harry, Meghan Markle'ın Kitap Tanıtımında Müslüman Kadınla Selamlaşırken Zor Anlar Yaşadı

HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN GİZLİ ZİYARETLER YAPIYOR

Sussex Düşesi Meghan Markle, geçtiğimiz yıl Londra'daki Grenfell Kulesi'nde çıkan yangında hayatını kaybedenler için gizli ziyaretler gerçekleştirdiği ortaya çıkmıştı. Meghan Markle, Londra'da gerçekleştirdiği bu ziyaretlerde bölge camisinin mutfağında Grenfell Kulesi kurbanlarıyla yemek pişirdi.

Prens Harry, Meghan Markle'ın Kitap Tanıtımında Müslüman Kadınla Selamlaşırken Zor Anlar Yaşadı

Prens Harry, Meghan Markle'ın Kitap Tanıtımında Müslüman Kadınla Selamlaşırken Zor Anlar Yaşadı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Meghan Markle Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (107)

idlib:

karatafma ile nasıl iletişim kurulur :)

11
56
yanıtYanıtla
evren:

senin adin idlib degil iblis senin gibi kani bozukların yüzünden dünya bu hale geldi.

yanıt30
yanıt7
ULUHAKAN:

Ölüm meleği Azrail A. S. yanına geldiğinde iletişimi titreyerek onunla kurarsın!!

yanıt23
yanıt6
Ali Sinan:

Azrailide geçtim Allahın gazabı karşısında ne yapıcaksın. Azrail bile bir perdeyken

yanıt5
yanıt3
ASLI:

PRENS OLMAK PEK PİS İŞMİŞ. GÖZLER ÜZERİNDE AYIP OLMASIN DİYE KARA FATMALARLA BİLE SELAMLAŞMAK ZORUNDASIN

10
35
yanıtYanıtla
demir:

beyaz fatma

yanıt4
yanıt3
Fatma Abla:

O prensin ulkesinde bile senin gibi yapmiyorlar. O kadar cahilsiniz ki ozentisi oldugunuz avrupanin bile altindasiniz. Gidinde insanlik ogrenin hatta muslumana nasil davranilir onu ogrenin. Kara fatma sensin.

yanıt22
yanıt5
ALİ SİNAN:

Aslı kara fatma dediğin Allahın şartı olan kadınların iffetleridir şerefsiz. Sen açık bir kadının çokmu değerli olduğunu sanıyorsun. Oysa kadını değerli yapan baş örtüsüdür. Fatma da peygamberimizin son kızının ismidir adilik yapmayıda bırak. Müslümanlık insanların hayatına çeki düzen vermesıni sağlıyor ama senin gibiler hiçbir zaman Müslüman olmanın tadını alamazlar.

yanıt12
yanıt7
.:

sende galiba orası burası açık olan natalilerden misin

yanıt7
yanıt5
..........:

Anlaşılan inancı olmayan birisisin ama herkes senin gibi bütün erkekler benim mahrem yerlerime baksın diyerek çıplak şekilde dolaşmıyor yani senin gibi hayasız değiller.

yanıt4
yanıt5
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title