Haberler

    Premier League'in Zirvesine Manchester Damgası

    Ligin 4. haftası itibariyle 10'a puanı bulunan Manchester United ve Manchester City zirveyi paylaşıyor.


    Premier League'in zirvesine Manchester damgasıLigin 4. haftası itibariyle 10'a puanı bulunan Manchester United ve Manchester City zirveyi paylaşıyor.


    Premier League'de oynanan dördüncü hafta maçlarının ardından ligde ilk iki sıra Manchester takımlarının oldu.


    Ligde ilk üç haftayı kayıpsız geçen Manchester United, deplasmanda Stoke City ile 2-2 berabere kalarak sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Kırmızı şeytanların golcüsü Romelu Lukaku, Stoke City ağlarını da boş geçmeyerek ligdeki 4. maçında 4. golüne imza attı.


    Haftanın merakla beklenen maçında Manchester City, sahasında Liverpool'a sezonun ilk mağlubiyetini ağır bir şekilde tattırdı. 37. dakikada Mane'nin kırmızı kartıyla 10 kişi kalan rakibini 5-0'lık sonuçla bozguna uğratan Pep Guardiola'nın öğrencileri, bu sezon iç sahadaki ilk galibiyetlerini aldı.


    Premier League'de son iki sezonun şampiyonlarını karşı karşıya getiren maçta ise Chelsea, deplasmanda Leicester City'yi 2-1 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini elde etti. Londra ekibine galibiyeti getiren goller Alvaro Morata ve geçtiğimiz sezonun başında Leicester City'den transfer edilen N'Golo Kante'den geldi.


    Geçtiğimiz sezon lige son anda tutunan Watford da yeni sezonda aldığı flaş sonuçlara bir yenisini ekledi. Marco Silva yönetiminde grafiğini yükselten Watford, zorlu Southampton deplasmanından 2-0 galip ayrılarak zirve takibini sürdürdü.


    Üst üste aldığı iki mağlubiyetle taraftarlarını üzen Arsenal ise, evinde Bournemouth'u 3 golle geçerek üzerindeki kara bulutları bir nebze dağıtmayı başardı.


    Premier League'de bu akşam oynanacak West Ham United - Huddersfield maçıyla kapanacak dördüncü hafta itibariyle 10 puanı bulunan Manchester United, ezeli rakibi Manchester City'nin averaj farkıyla önünde liderliğini sürdürdü. İki takımın ardından Chelsea 9, Watford 8 ve bir maçı eksik 7 puanı bulunan Huddersfield sıralanıyor.

    Aynı başlıkta

    İngiltere Premier Ligi

    Sonuçlar

    Puan durumu

    ArsenalEkipManchester UnitedEkipLiverpoolEkipChelseaEkipManchester CityEkip
    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Stoke City Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title