Haberler

Poyraz Karayel'de Pascal Nouma Diyaloğu

Güncelleme:

Dizide aşık olduğu Sema isimli karakterden istediği cevabı alamayan Sefer, arkadaşlarına içini dökerken "Pascal Nouma" benzetmesi yaptı.

Kanal D'de yayınlanan ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel, bu haftaki bölümüyle yine ilginç sahnesiyle çok konuşuldu.

PASCAL'DAN ALINTI

Mafya babasının adamlarını canlandıran Zülfikar, Sefer ve Taş Kafa karakterleri ocakbaşı keyfi yaptı. Sefer isimli karakter, yaşadığı aşk acısını kendine has üslubuyla yorumlarken Beşiktaş'ın efsane golcülerinden Pascal Nouma'dan bir alıntı yaptı.

"AŞKA SEVDAYA İÇELİM"

Dizide aşık olduğu Sema isimli karakterden istediği cevabı alamayan Sefer, arkadaşlarına içini dökerken şu ifadeleri kullandı ve futbolseverlerin dikkatini çekti. Zülfikar'ın "neye içiyoruz" sorusuna"Aşka sevdaya içelim aga." cevabını verdi.

"NOUMA HESABI SAVUNMANIN ARKASINA SARKIYORUM AMA..."

"Sema'yı arasaydın gelirdi belki" diye espri yapan Zülfikar'a cevap veren Sefer, "Aga, ben düşündüm taşındım o iş yaş. Pascal'ı hatırlar mısın. Nouma hesabı savunmanın arkasına sarkmışım. Yardımcı hakeme bakıyorum 'devam' diyor. Kaleye doğru koşuyorum, pas geliyor mu diye bakıyorum. O pas gelmiyor aga. Bir koşuyorsun, iki koşuyorsun en sonunda vazgeçiyorsun. Bu da ciğer..." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA ÇOK KONUŞULDU

Sefer isimli karakterin, çektiği aşk acısını Pascal Nouma benzetmesiyle dile getirmesi özellikle sosyal medyada çok konuşuldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Poyraz Karayel Pascal Nouma Kanal D Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

...:

BU DİZİ ÇOK GÜZEL KEYİFLE İZLİYORUM. . . HA KARDEŞ PAYININ YERİNİ ALAMAZ O AYRI :))

10
5
yanıtYanıtla
abidinmobilWeb@haberler.com:

10 numara dizi çarşambaları iple çekiyorum

8
0
yanıtYanıtla
...:

ZÜLFİKAR''IN DİZİDE CUMHURİYET DÜŞMANLARINA DİN TÜCCARLARINA KAPİTALİST DÜZENE ÇALIŞAN ENSESİ KALINLARA VERDİĞİ MESAJLAR ÇOK İYİ. . . ANLAYANA!

6
0
yanıtYanıtla
TIM 2Mobil-ANDROID:

guzel dizi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title