Haberler

Poyraz Karayel 68. Bölümde Neler Olacak?

Güncelleme:

Poyraz Karayel, 68. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel, 68. bölümünde neler olacak? Poyraz Karayel, yeni bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak.

Başrollerini İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Poyraz Karayel, 68. bölümüyle ekranlara geliyor. Yeni bölümünde Poyraz ve Ayşegül ilk kez birbirlerinin acı dolu iki yılını öğrenmiş, özlemle sarılmışlardır. Ama kötü sürprizler yüzünden çok uzun hasret gideremezler. İsa'ya acil olarak karaciğer nakli yapılması gerekmektedir. Uygun verici bulunamazken İsa'nın zamanı azalmaktadır. Bu sırada Poyraz ise Halil'in peşine düşmüştür. Poyraz Halil'i takip ederek örgütün bir sonraki hamlesini öğrenir. Ama bu hamleyi durdurmak kolay olmayacaktır. Ayşegül ise derede ölen çocukların başına gelenleri araştırmaya devam eder. Bu yolda tehlikeli adımlar atacaktır. Poyraz'la ilk kez yakınlaşan Ayşegül, Çınar'la ilgili bir kararın eşiğine gelir. Ama Çınar'ın Ayşegül'e bir sürprizi vardır.

POYRAZ KARAYEL 67. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Poyraz şahit olduğu gazeteci cinayetinin hemen ardından soluğu Ayşegül'ün yanında alır. Ancak Ayşegül, Poyraz'ın Çınar'la ilgili söylediklerine inanmaz. Zülfikar ve Meltem, önce Umman evine gelen polisleri atlatmaya sonra da saklanacak bir yer bulmaya niyetlidir. Sadreddin ise Yavuz'la ortak olabilmek için babasının arkasından bir iş çevirmeye karar verir. Ancak Poyraz'ın peşine düştüğü Çınar'ın herkesi şaşırtan kararları Sayguner evini karıştırırken, şüpheli tavırları da Ayşegül'ün kendini sorgulamasına sebep olacaktır. Çınar'ın gözaltına alınmasıyla gerçekler bir bir ortaya çıkarken Ayşegül ve Poyraz birbirlerine dair öğrendikleriyle yeni bir yol ayrımına gelirler.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Burçin Terzioğlu Poyraz Karayel İlker Kaleli Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title