Haberler

Potanın Perileri Yarı Finalde

Güncelleme:

Samsun'da düzenlenen U-20 Ümit Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonasında Milli Takım, Slovakya'yı 61-42'lik skorla mağlup ederek yarı finalde İspanya'nın rakibi oldu.

Samsun'da düzenlenen U-20 Ümit Kızlar Avrupa Basketbol Şampiyonasında Milli Takım turnuvanın çeyrek final maçında Slovakya'yı 61-42'lik skorla mağlup ederek yarı finalde İspanya'nın rakibi oldu. Maçın ardından Ümit Kız Milli Takım Baş Antrenörü Aziz Akkaya ve oyuncular maçı değerlendirdi.

Slovakya galibiyetini değerlendiren Ümit Milli Kızlar Basketbol Antrenörü Aziz Akkaya, "Bizim hedefimiz şampiyon olmak. Önümüzde sadece iki basamak kaldı. Yarınki İspanya maçını herkes zor olarak düşünebilir ama ben kazanacağımıza inanıyorum. İspanya maçını biz tam 1 senedir bekliyoruz. Geçen sene biz namaglup gitmiştik ve İspanya bizi yenmişti. Şimdi onlar namaglup geliyor, yarı finalde eşleşiyoruz" dedi.

Güzel bir galibiyet aldıklarını ifade eden Milli oyuncu Pelin Bilgiç, "Hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Hedefe bir adım daha yaklaştık. Yarın zor bir maç olacak. Fakat hiç kimse yenilmez değildir. Daha önce hazırlık maçlarında İspanya'yı 2 defa yendik. Bu galibiyetimizi artık resmi kayıt altında gerçekleştirmek istiyoruz. Samsun'un da desteği ile bunu yapacağız. Hedefimiz altın madalya almak" diye konuştu.

Slovakya galibiyetinin önemli olduğunu belirten Milli oyuncu Olcay Çakır, "Bu çeyrek final hayatımda Avrupa şampiyonasında kazandığım ikinci çeyrek final oldu. Geçen sene de yarı finalde İspanya ile karşılaştık ve bu senede karşılaşıyoruz. Bu sene bir ilki daha gerçekleştirip finale çıkmak istiyoruz. Yarın yarı finalde İspanya'yı yeneceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Slovakya İspanya Samsun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title