Haberler

Potanın Perileri, Belarus'a 65-63 Yenildi

Güncelleme:

Kadınlar 2014 FIBA Dünya Şampiyonasına hazırlanan A Milli Takım, Belarus'ta düzenlenen özel turnuvanın son maçında ev sahibi ülkeye 65-63 yenildi.

Türkiye'de 27 Eylül-5 Ekim'de düzenlenecek Kadınlar 2014 FIBA Dünya Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takım, Belarus'ta katıldığı özel turnuvadaki son maçında ev sahibi ülkeye 65-63 yenildi.

"Potanın Perileri", Minsk şehrindeki Minsk Spor Salonu'nda yapılan müsabakanın ilk çeyreğini 20-13, devreyi de 31-28 önde kapattı. Üçüncü çeyreği de 50-46 üstün tamamlayan ay-yıldızlı takım, son çeyrekte Belarus'un temposuna karşılık veremedi. Son topu kullanan Şaziye İvegin ile sayı bulamayan Türkiye, sahadan 65-63 mağlup ayrıldı.

Maçın en skorer ismi Türkiye'den 15 sayıyla Lare Sanders oldu. Belarus'ta ise Leuchanka, kaydettiği 14 sayıyla galibiyette başrol oynadı.

İlk maçında İspanya'ya yenilen, dün ise Çin'i mağlup eden milli takım, turnuvayı 3. bitirdi. Turnuvada İspanya şampiyon olurken, ev sahibi Belarus ikinci, Çin ise dördüncü oldu. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

İspanya Türkiye Belarus Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title