Haberler

Potanın Perileri", Dünya Şampiyonası'na Hazırlanıyor

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 27 Eylül-5 Ekim tarihlerinde Türkiye'de düzenlenecek 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını sürdürdü.

İstanbul'daki hazırlık döneminin ardından çalışmalarına İtalya'nın Bormio kasabasında devam eden ay-yıldızlılar, kampın dördüncü gününde yoğun bir program uyguladı.

Bir saat halter, bir saat de şut çalışması yapmak için ikiye ayrılan kırmızı-beyazlı takım, akşam antrenmanı öncesi öğleden sonrayı dinlenerek geçirdi.

Acele etmeden kademe kademe gelişme kaydetmek istediklerini vurgulayan başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu, "Önümüzde 1-2 ay gibi bir zaman var, ama yavaş yavaş dozumuzu arttırıyoruz. Her geçen gün tempomuzu arttırmaya devam edeceğiz. Şimdilik her şey yolunda gidiyor" dedi.

Kampın yorucu geçtiğini dile getiren oyuncu Işıl Alben ise antrenmanların son derece ağır olduğunu fakat takım olarak fazlasıyla keyif aldıklarını kaydetti.

Milliler akşam antrenmanında ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Türkiye, FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'ndaki ilk maçını, 27 Eylül'de Ankara'da Fransa ile oynayacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Ceyhun Yıldızoğlu Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title