Haberler

Potada Olaylı Final

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'ni (Tbbl) Şampiyon Olarak Tamamlayan Fenerbahçe, Kupa Sevincini Tam Olarak Yaşayamadı.

Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'ni (TBBL) şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe, kupa sevincini tam olarak yaşayamadı.

Galatasaraylı taraftarlar, maçın son düdüğünün ardından saha ortasında sevinmeye çalışan Fenerbahçeli oyuncuları bozuk para yağmuruna tuttu. Oyuncular, daha sonra üzerlerine eşofmanlarını geçirerek soyunma odasına kaçtı.

Emniyet güçlerinin, salondaki taraftarları boşaltmasının ardından Fenerbahçeli ve Galatasaraylı oyuncular tekrar sahaya geldi ve kupa töreni yapıldı. Kupa töreni sırasında salonda görev yapan güvenlik görevlileriyle basın mensupları arasında da gerginlik yaşandı.

Şampiyon Fenerbahçe'ye kupa ve madalyalarını, Basketbol Federasyonu Asbaşkanı İmran Işıldar ile bayan basketbolundan sorumlu federasyon yönetim kurulu üyesi Jülide Sonat verdi.

Törene, ''Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' yazılı şapkalarıyla çıkan sarı-lacivertli oyuncular, kupayı aldıktan sonra büyük coşku yaşadı. Şampiyonluk kupasını alan oyuncular, sevinçlerini protokol tribününden ayrılıp ön sıralara gelen kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle paylaştı.

Salonda az sayıda bulunan ve bazılarının üzerinde Galatasaray forması olan Fenerbahçe taraftarları da kupa töreninde coşkulu bir şekilde takımları lehine tezahürat yaptı.

Bu sezon büyük bir başarı gösteren sarı-lacivertli takım, sezonu yenilgisiz bir şekilde tamamlayarak, şampiyonluğa ulaştı.

Kupa töreni sonununda çektirilen fotoğrafta, Fenerbahçe Futbol Şubesi Sportif Direktörü Aykut Kocaman da yer aldı.

-YÖNETİCİLERİN GÖRÜŞLERİ-

Fenerbahçe Kulübü yöneticileri de maç sonrası büyük sevinç yaşadı.Yöneticilerden Mahmut Uslu, sadece Fenerbahçe tarihinde değil, Türk basketbol tarihinde de bir ilki gerçekleştirdiklerini belirterek, ''İlk defa böyle bir şey oluyor. Önemli bir başarı sağladık. Başkanımız Aziz Yıldırım, 12 yıldır bu takımın her zaman arkasında durdu'' dedi.

Yöneticilerden Cihan Kamer ise üst üste sevinçler yaşadıklarını vurgulayarak, ''İnşallah pazar günü de futbol takımımızın şampiyonluğunu taraftarlarımızla buluşturarak, seri halinde mutlu sonlar yaşamış olacağız. Basketbol takımımız önümüzdeki sezon daha iyi olacak'' diye konuştu.

Fenerbahçe bayan takımına şampiyonluk başarısını getiren antrenör Aydın Uğuz ise kulüp başkanı Yıldırım ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, ''Takımın mimarı onlar. Oyuncularımız gayet içten ve gayretli bir şekilde oynadılar. Bizi küçük görenler oldu. Özellikle beni altyapı antrenörü olarak görenler oldu'' dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat da centilmenlik örneği göstererek, kupa töreni bitene kadar salondan ayrılmadı.

Polat, Fenerbahçe kupasını aldığında ezeli rakibini alkışlayarak örnek bir davranış sergiledi.

Medya mensupları, özel güvenlik görevlileri tarafından engellendiklerini öne sürerek, kupa törenini görüntülemediler.

Kupa töreninin görüntülerini çekmeyen basın mensupları, daha sonra kupayla birlikte oyuncuları fotoğrafladılar.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title