Haberler

Potada Maçın Ardından

Beko Basketbol Ligi'nde oynanan erteleme maçında Beşiktaş'ı 90-74 mağlup eden Anadolu Efes'in başantrenörü Oktay Mahmuti, savunmada ve hücumda çok iyi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Mahmuti, karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında, 2'nci çeyrekten itibaren farkı açmaya başladıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Hem hücumda hem savunmada iyi oynadığımız bir maçı kazandık. Özellikle 2'nci çeyrekte farkı açtık. Eksik olan oyuncularımıza rağmen önemli bir takıma karşı, önemli bir galibiyet aldık. Play-off'lara sakatlıklardan kurtulup en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz."

-Beşiktaş cephesi-

Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter, rakiplerinin sertliğine karşılık veremedikleri için farklı kaybettiklerini ifade etti.

Anadolu Efes'e karşı çok yumuşak kaldıklarını ve fazla hücum ribaundu verdiklerini aktaran tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti:

"Anadolu Efes'in sertliğine karşılık veremedik ve rakibimiz çok fazla hücum ribaundu aldı. Yanlış müdafaa yaptık. Bire bir müdafaayı iyi yapamadık. Anadolu Efes'in bizden bir avantajı vardı, o da 2'ncilik şanslarının olmasıydı. Daha fazla motive oldular. Bu da bir özür değildir. Çok yumuşaktık, demek ki takımı iyi hazırlayamamışız. Şimdi 2 gün ara vereceğiz ve play-off'lara en iyi şekilde hazırlanacağız."

Kunter, Christopher ve Cevher Özer'i sakatlıkları bulunduğu için oynatmadığını da sözlerine ekledi. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Anadolu Efes Erman Kunter Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title