Haberler

Potada Maçın Ardından

Adana ASKİ Başantrenörü Artun: "Artık kupanın bir ucundan tuttuk. Kupayı almak istiyoruz" Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Orak: "İlk yarıda yaptığımız hiçbir şeyi ikinci yarı yapamadık.

Basketbolda, Kadınlar Türkiye Kupası yarı final maçında Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni 73-58 yenerek finale çıkan Adana ASKİ Başantrenörü Kaan Artun, "Artık kupanın bir ucundan tuttuk. Kupayı almak istiyoruz" dedi.

Artun, basın toplantısında, zor geçeceğini tahmin ettikleri maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Galatasaray Odeabank maçından sonra evsahibi Mersin Büyükşehir Belediyesi ile zorlu bir maç oynadıklarının ifade eden Artun, şunları kaydetti:

"Galatasaray maçından sonra o karşılaşmayı hemen unutup, bu maça odaklanmıştık. Çünkü bu maçı kazanmasak dün kazandığımız maçın hiçbir manası olmayacaktı. Bunu bilerek hazırlandık. Oyun planımızı tamamen ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Kontrolü çok fazla elimizden kaybettiğimizi düşünmüyorum. Biz Avrupa Kupası'nda oynamadığımız için takımımız bu kadar sık maç yapmaya hazır değil. Yarın izin olması bizim için iyi oldu. Bu arada bir jenerasyon idmanı yapıp Fenerbahçe maçına çıkacağız. Artık kupanın bir ucundan tuttuk. Kupayı almak istiyoruz."

Adana ASKİ oyuncusu Melisa Can da iyi bir oyun neticesinde kazandıklarını belirterek, mutlu olduğunu söyledi.

-Mersin Büyükşehir Belediyesi cephesi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Olcay Orak ise maçın ilk yarısında sergiledikleri oyunu,ikinci yarı ortaya koyamadıklarını kaydetti.

İlk yarının sonunda oyuncusu Lacy'nin gereksiz yere hakemlerle konuştuğunu ve bunun sonucunda da teknik faul aldıklarını anlatan Orak, "Bu bizim oyundan düşmemize neden oldu. İlk yarıda yaptığımız hiçbir şeyi ikinci yarı yapamadık. Rakibimiz çok iyi hazırlanmıştı ve maçı kazanmasını bildi. Rakibimizi kutluyoruz" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi oyuncusu Tuğba Oral da yarı finalde zor bir maç oynadıklarına değinerek, "Adana ASKİ'yi tebrik ediyorum. Kupa yolunda başarılar diliyorum" ifadesini kullandı. - Mersin

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Kupası Kaan Artun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title