Haberler

Potada İlk Hafta Derbi Heyecanı

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında yarın derbide karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında yarın derbide karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2018-2019 sezonu ilk maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk ediyor. Yarın 17.30'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak mücadeleyi Yener Yılmaz, Serdar Ünal, Ali Şakacı hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe'de son durum

Fenerbahçe, sezonun ilk resmi karşılaşmasını Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes ile oynadı. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede sarı-lacivertliler, rakibine 65-62 yenilmekten kurtulamadı. Bu karşılaşmada Kostas Sloukas 24 sayı, 5 asist ve 2 ribaund ile mücadele ederek, takımı adına en etkili isim oldu.

Fenerbahçe yaz döneminde oynadığı hazırlık maçlarında şu sonuçları aldı:

Fenerbahçe 89-80 Tunus Milli Takımı

Limoges CSP 84-75 Fenerbahçe

AX Milan 79-74 Fenerbahçe

Dinamo Sassari 95-86 Fenerbahçe

Maccabi FOX Tel Aviv 60-65 Fenerbahçe

Fenerbahçe 84-79 AX Armani Exchange Olimpia Milan

Fenerbahçe 86-76 CSKA

Fenerbahçe 94-92 Maccabi

Panathinaikos 85-80 Fenerbahçe

Beşiktaş'ta son durum

Beşiktaş, bu yaz takımın başına Sırp çalıştırıcı Dusko Ivanovic'i getirirken, kadrosunu Ivan Buva, Phil Pressey, Kyle Gibson, Joe Alexander, Dusan Cantekin, Robin Benzing ve Burak Can Yıldızlı gibi isimlerle güçlendirdi.

Beşiktaş, hazırlık döneminde şu sonuçları aldı:

Beşiktaş 70-58 Cibona

Beşiktaş 79-81 Petrol Olimpija

Beşiktaş 78-62 Zlatorog Lasko

Beşiktaş 82-69 KK Sencur

Beşiktaş 66-78 Lokomotiv Kuban

Beşiktaş 88-82 Zenit St. Petersburg

Beşiktaş 82-88 AEK

Beşiktaş 77-80 Afyon Belediyespor

Fenerbahçe galibiyet sayılarında önde

Fenerbahçe, Beşiktaş ile ligde bugüne kadar 107 lig maçında karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerde sarı-lacivertliler 66 galibiyet ederken siyah-beyazlılar 41 kez parkeden galip ayrıldı. Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynadığı son 16 lig karşılaşmasını da kazanmasını bildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title