Haberler

Postacı Evine Kargo Götürdüğü Kadının Beline Sarıldı, Mahkeme 'Basit Cinsel Saldırı' dedi

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan 28 yaşındaki bir kadın, eşine kargo getiren postacının, beline sarıldığını iddia ederek şikayette bulunmuştu. Postacı hakkında açılan dava sonuçlandı, mahkeme 2 yıl 1 ay cezaya hükmetti.

Postacının taciz ettiği kadın şikayetçi oldu, mahkeme 'basit cinsel saldırı' deyip 2 yıl 1 ay hapis cezası verdi.

İstanbul'da yaşayan 28 yaşındaki N.V. isimli kadın, oturduğu apartmanın girişinde postacı B.K. ile karşılaştı. Postacı, eşinin ismini söyleyerek, bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordu. N.V. sorduğu kişinin eşi olduğunu ifade etti. Bunun üzerine postacı, eşine kargo getirdiğini söyleyerek N.V.'den nüfus cüzdanını istedi. N.V. kimliğini almak için eve girince arkasından postacı B.K. de içeri girdi. N.V.'den forma kimlik numarasını kendisinin yazmasını isteyen postacı, genç kadını beline sarılarak taciz etti. Bunun üzerine B.K.'yı iten N.V., evden çıkmasını isteyip kapıyı kapattı ve daha sonra şikayetçi oldu.

'İFTİRA ATIYOR'

Şüpheli B.K. ise ifadesinde elinde bulunan kargoyu teslim etmek için adrese gittiğini belirterek, bina girişinde zile bastığını, açan olmayınca geri döneceği sırada şikayetçinin yanında bir çocukla bina girişine geldiğini dile getirdi. Postanın sahibini tanıyıp tanımadığını sorduğunu kaydeden B.K., "Herhangi bir cinsel müdahalede bulunmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum. Bana iftira atan kişiden şikayetçiyim" dedi.

MAHKEME CEZAYI ERTELEMEDİ

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, şüpheli B.K. hakkında "konut dokunulmazlığını ihlal ve basit cinsel saldırı" suçlarından 5 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Mahkeme, yapılan yargılama sonucunda şüpheli B.K.'yı basit cinsel saldırı suçundan 1 yıl 8 ay, konut dokunulmazlığını ihlal suçundan da 5 ay olmak üzere toplam 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, verdiği hapis cezası ile ilgili olarak erteleme ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması maddelerini uygulamadı.

(Kaynak: Gazete Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

xx:

Kamera kanunu çıkmalı ve kamerasız yer bırakılmamalı.

32
4
yanıtYanıtla
CİHAN:

YANİ YAZIK GÜNAH ÜLKEDEKİ TÜM ERKEK LERİ KADINLAR ÖZGÜR OLSUN DİE HAPSE ATTINIZARSIZ BİR NESİL YETİŞİYORERKEKLERİN ALAYI SABIKALIYAZIK GÜNAH

14
10
yanıtYanıtla
turk:

kadin niye boyle bi iftira atsin erkekler iyice sapitti kendilerine bi ceki duzen vermeleri lazim hemen kadinlari suclamayin ey erkek milleti kendinizi dusunerekten

10
10
yanıtYanıtla
KEMER ŞAKASI:

GİZLEYEN Mİ VAR HERKES GÖSTERİYOR

8
9
yanıtYanıtla
asd:

Özel güvenlik durumu artırılmalıdır Devlet 1 polıs su işi yapacagına 2 tane ozel guvenlık aynı paraya yaptırır Polıs ıse gercek gorevı olan Suclu ıle mucadele işine döner Bu konuda cıddı oranda acık var

7
2
yanıtYanıtla
Nazlican PEYNIR:

Nasil yargiysa artik. . . Adaletten yoksun Adalet anlayisi Ya bu kadar basitmi bir insani isinden gücünden etmek ! Bu kadina sormali, sarildiysa bile TAHRIKMOI vardi. . . ?

1
5
yanıtYanıtla
adil:

kadına pozıtif ayrımcılığa son verılmeli verilmediği takdirde sucu olmayan erkekler , kendini bilmez namus mefhumundan yoksun insanların iftiralarıyla çok canlar yanacaktır. . . .

1
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Ceza evine girmek bukadar basit olmamalı delil ve şahit yok yazık bence iftiradır

2
0
yanıtYanıtla
FAUSTO:

arabı takip eden hiç bir ülkede ne hak vardır ne hukuk ne adalet sefalet ve felaket vardır ne ilim nede bilim varsa yoksa din ticareti yapmaktır bütün islam ülkelerinde olduğu gibi terör hakimdir suçluyu kendinde aramaz birde ahlaksızca bunları bize batı yaptırıyor derler sahtekarlar.

0
0
yanıtYanıtla
dürbünlü:

toplumun birbirine hiç güveni kalmadı.,buna ençok 7 düvel sevinir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title