Haberler

Postacı Evine Kargo Götürdüğü Kadının Beline Sarıldı, Mahkeme 'Basit Cinsel Saldırı' dedi

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan 28 yaşındaki bir kadın, eşine kargo getiren postacının, beline sarıldığını iddia ederek şikayette bulunmuştu. Postacı hakkında açılan dava sonuçlandı, mahkeme 2 yıl 1 ay cezaya hükmetti.

Postacının taciz ettiği kadın şikayetçi oldu, mahkeme 'basit cinsel saldırı' deyip 2 yıl 1 ay hapis cezası verdi.

İstanbul'da yaşayan 28 yaşındaki N.V. isimli kadın, oturduğu apartmanın girişinde postacı B.K. ile karşılaştı. Postacı, eşinin ismini söyleyerek, bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordu. N.V. sorduğu kişinin eşi olduğunu ifade etti. Bunun üzerine postacı, eşine kargo getirdiğini söyleyerek N.V.'den nüfus cüzdanını istedi. N.V. kimliğini almak için eve girince arkasından postacı B.K. de içeri girdi. N.V.'den forma kimlik numarasını kendisinin yazmasını isteyen postacı, genç kadını beline sarılarak taciz etti. Bunun üzerine B.K.'yı iten N.V., evden çıkmasını isteyip kapıyı kapattı ve daha sonra şikayetçi oldu.

'İFTİRA ATIYOR'

Şüpheli B.K. ise ifadesinde elinde bulunan kargoyu teslim etmek için adrese gittiğini belirterek, bina girişinde zile bastığını, açan olmayınca geri döneceği sırada şikayetçinin yanında bir çocukla bina girişine geldiğini dile getirdi. Postanın sahibini tanıyıp tanımadığını sorduğunu kaydeden B.K., "Herhangi bir cinsel müdahalede bulunmadım. Suçlamayı kabul etmiyorum. Bana iftira atan kişiden şikayetçiyim" dedi.

MAHKEME CEZAYI ERTELEMEDİ

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, şüpheli B.K. hakkında "konut dokunulmazlığını ihlal ve basit cinsel saldırı" suçlarından 5 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Mahkeme, yapılan yargılama sonucunda şüpheli B.K.'yı basit cinsel saldırı suçundan 1 yıl 8 ay, konut dokunulmazlığını ihlal suçundan da 5 ay olmak üzere toplam 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, verdiği hapis cezası ile ilgili olarak erteleme ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması maddelerini uygulamadı.

(Kaynak: Gazete Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

xx:

Kamera kanunu çıkmalı ve kamerasız yer bırakılmamalı.

32
4
yanıtYanıtla
CİHAN:

YANİ YAZIK GÜNAH ÜLKEDEKİ TÜM ERKEK LERİ KADINLAR ÖZGÜR OLSUN DİE HAPSE ATTINIZARSIZ BİR NESİL YETİŞİYORERKEKLERİN ALAYI SABIKALIYAZIK GÜNAH

14
10
yanıtYanıtla
turk:

kadin niye boyle bi iftira atsin erkekler iyice sapitti kendilerine bi ceki duzen vermeleri lazim hemen kadinlari suclamayin ey erkek milleti kendinizi dusunerekten

10
10
yanıtYanıtla
KEMER ŞAKASI:

GİZLEYEN Mİ VAR HERKES GÖSTERİYOR

8
9
yanıtYanıtla
asd:

Özel güvenlik durumu artırılmalıdır Devlet 1 polıs su işi yapacagına 2 tane ozel guvenlık aynı paraya yaptırır Polıs ıse gercek gorevı olan Suclu ıle mucadele işine döner Bu konuda cıddı oranda acık var

7
2
yanıtYanıtla
Nazlican PEYNIR:

Nasil yargiysa artik. . . Adaletten yoksun Adalet anlayisi Ya bu kadar basitmi bir insani isinden gücünden etmek ! Bu kadina sormali, sarildiysa bile TAHRIKMOI vardi. . . ?

1
5
yanıtYanıtla
adil:

kadına pozıtif ayrımcılığa son verılmeli verilmediği takdirde sucu olmayan erkekler , kendini bilmez namus mefhumundan yoksun insanların iftiralarıyla çok canlar yanacaktır. . . .

1
1
yanıtYanıtla
Adalet:

Ceza evine girmek bukadar basit olmamalı delil ve şahit yok yazık bence iftiradır

2
0
yanıtYanıtla
FAUSTO:

arabı takip eden hiç bir ülkede ne hak vardır ne hukuk ne adalet sefalet ve felaket vardır ne ilim nede bilim varsa yoksa din ticareti yapmaktır bütün islam ülkelerinde olduğu gibi terör hakimdir suçluyu kendinde aramaz birde ahlaksızca bunları bize batı yaptırıyor derler sahtekarlar.

0
0
yanıtYanıtla
dürbünlü:

toplumun birbirine hiç güveni kalmadı.,buna ençok 7 düvel sevinir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title