Haberler

Posta Ege, 10. Yıldönümünü Kutladı

Posta Ege Gazetesi, İzmir'de 10.'uncu yıldönümünü kutladı.

Posta Ege Gazetesi, İzmir'de 10.'uncu yıldönümünü kutladı. Kutlamalara katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, EXPO adaylığı süresince İzmir medyasına çok büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Posta Ege Gazetesi'nin 10. yıldönümü kapsamında düzenlediği kutlamalara Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yanı sıra siyaset, iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. Törende konuşan Bakan Yıldırım, EXPO konusunda medyaya çok önemli görevler düştüğünü ifade ederek, "Biz Ankara'da EXPO konu olduğunda, iktidar muhalefet gözetmeksizin birlikte hareket ediyoruz. İzmir'de de aynı şekilde medya birlikte hareket etmesiyle, bu süreci inşallah başarılı bir şekilde sonuçlandıracağız" dedi.

Basının önemli bir güç olduğuna da vurgu yapan Bakan Yıldırım, basının sadece vatandaşların sorunlarını gerekli yerlere iletmekle sorumlu olmadığını, ayrıca medyanın demokrasinin de en büyük denetleyicilerinden olduğunu ifade etti.

Gecede en yüksek ciro sağlayan reklam ajanslarına plaket takdim edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Aziz Kocaoğlu İzmir Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title