Haberler

Posof'ta Teröre Lanet Mitingi

Ardahan'ın Posof ilçesinde teröre lanet mitingi düzenlendi.

Posof ilçesinde düzenlenen mitinge Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar da katıldı. Posoflu gençler tarafından düzenlenen Şehitleri Anma ve Teröre Lanet mitingi yüzlerce kişinin katılımı ile Posof Pazar alanında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu'nun konuşmasından sonra bayraklarla mitinge katılan kadın, erkek, çocuk, yaşlı ve gençler slogan ve tekbirlerle yürüyüşe geçtiler. Posof ana caddesinden otogara kadar yürüyen halk teröre tepki gösterdi.

İlçe Belediye Başkanı Cahit Ulgar yaptığı konuşmada, "Gençlerimizin bu duygularından dolayı bütün Posof halkına teşekkürlerimi arz ediyorum" dedi.

Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ise "Asırlarca dünyanın her tarafında birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin temsilcisi olmuş bir milletin evlatları olarak ülkemizde işlenen hain terör olaylarına karşı tepkimizi en güzel şekilde ortaya koymak için bu gün buraya toplanmış bulunmaktayız. Yüce milletimizin tarihin her döneminde hüküm sürdüğü zamanlarda dünyada kardeşlik, barış ve esenlik hakim olmuştur. Mazlumları kurtarmış, zalimlere de Kahhar gücüyle nizama varan bir milletin evlatları olarak bugün birbirine düşmanlık istemiyoruz" diye konuştu.

Yapılan diğer konuşmaların ardında mitinge katılanlar sessizce dağıldılar. Ayrıca mitinge katılanlar camiye davet edilerek, şehit ve gaziler için Kur'an ve mevlit okunarak dua edildi. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cahit Ulgar Ardahan Posof Politika Güncel Haberler

title