Haberler

Posbıyık ve Demirtaş Üniversitelilerle Bir Araya Geldi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi belediye başkanı Halil Posbıyık ile CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Mustafa Demirtaş, Bülent Ecevit Üniversitesi’ne (BEÜ) bağlı Ereğli eğitim Fakültesi’nde eğitim gören öğrencilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi belediye başkanı Halil Posbıyık ile CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Mustafa Demirtaş, Bülent Ecevit Üniversitesi'ne (BEÜ) bağlı Ereğli eğitim Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kdz. Ereğli sahil bandında yer alan Çınaraltında ki kahvaltıya Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, CHP Gülüç Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş ve eşi, Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, Özel Kalem Müdürü Sevim Baba, BEÜ Ereğli Eğitim fakültesinde öğretmenlik branşında okuyan üniversite öğrencileri katıldı.

Amaçlarının Ereğli'deki üniversite öğrencilerinin sayısının artırılması olduğunu belirten Başkan Posbıyık, yeni fakülte binaları ve öğrenci yurdu için arsa ürettiklerini söyledi. Posbıyık "Ereğli'de üniversite öğrencisi sayısını artırmak istiyoruz. Bunun la ilgili olarak çalışmalarımız var. Örneğin öğrencilerin en önemli sorunlarından bir tanesi olan öğrenci yurdu yapılması konusunda Erdemir'den 15 dönüm arazi aldık. Burasını kredi yurtlar kurumuna yurt yapılması için tahsis edeceğiz. Bu ve bunun gibi çalışmalarımız var. Dekanımızla sürekli irtibat halindeyiz. Mevcut fakültenin çevresinde de bir düzenleme yapacağız. Fakültenin karşısındaki alanı da kampus alanı olarak imara işledik. Öğrenci sayısının artması kentimizin yararına olacaktır" dedi.

Başkan Posbıyık daha sonra öğrencilerin sorularını yanıtladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Demirtaş Halil Posbıyık Zonguldak Gülüç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title