Haberler

Posacı: "Efeler Belediyesi Takıma Sahip Çıkar"

Yerel seçimlerde kapanacak olan Umurlu Belediyesi’nin takımı olan ve bu sezon Süper Amatör Lig’e yükselen Umurlu Belediyespor’un başkanı Rıza Posacı, takımlarına sınırlarına dahil olacakları Efeler Belediyesi’nin sahip çıkmasını beklediklerini belirttiGeçmiş dönemine görevden ayrıldığında takımı Süper Amatör Küme’de olduğunu, görevde olmadığı sürede takımın 1.Amatör Küme’ye düştüğünü kaydeden Umurlu Belediye ve Umurlu Belediyespor Başkanı Rıza Posacı, verdikleri sözü tuttukları için mutlu olduklarını söyledi.

Yerel seçimlerde kapanacak olan Umurlu Belediyesi'nin takımı olan ve bu sezon Süper Amatör Lig'e yükselen Umurlu Belediyespor'un başkanı Rıza Posacı, takımlarına sınırlarına dahil olacakları Efeler Belediyesi'nin sahip çıkmasını beklediklerini belirtti

Geçmiş dönemine görevden ayrıldığında takımı Süper Amatör Küme'de olduğunu, görevde olmadığı sürede takımın 1.Amatör Küme'ye düştüğünü kaydeden Umurlu Belediye ve Umurlu Belediyespor Başkanı Rıza Posacı, verdikleri sözü tuttukları için mutlu olduklarını söyledi.

Umurlu Belediyespor'un şampiyonluğunu kutladıklarını ve büyük sevinç yaşadıklarını belirten Posacı, "Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Umurlu Belediyesi yerel seçimlerin ardından kapanacak. Bugüne kadar takım için elimizden gelen desteği Umurlu halkıyla birlikte verdik. Önümüzdeki dönemde Efeler Belediyesi, yine Umurlu haklıya beraber gereken desteği verecektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rıza Posacı Umurlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title