Haberler

Porto'nun Hocası Conceiçao: Grubumuz Çok Dengeli

Güncelleme:

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki rakibi Porto'nun Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, gruptaki tüm takımların birbirine yakın güçlerde olduğunu belirtti.

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Galatasaray, Schalke ve Porto ile birlikte mücadele edecekleri UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubunu değerlendirdi.

Sergio Conceiçao, gruptaki tüm takımların birbirine yakın güçlerde olduğunu dile getirdi.

"GRUBUMUZ ÇOK DENGELİ"

Amaçlarının gruptaki her maçı kazanmak olduğunu dile getiren Sergio Conceiçao, şu ifadeleri kullandı:

''Grubumuz çok dengeli. İlk torbadan çıkan takım da son torbadan çıkan takım da birbirine çok yakın. Geçen sezon da böyleydi. Her takım üst tura çıkabilir.

"GRUBUMUZDA BİZİM DIŞIMIZDA 2 ŞAMPİYON VAR"

Geçen yıl grupta Beşiktaş, Leipzig ve Monaco vardı, Monaco sonuncu olmuştu. Yine böyle bir grupta olmak avantaj mı değil mi tam bilmiyorum ama bence zor bir grupta mücadele edeceğiz. Grubumuzda bizim dışımızda 2 şampiyon var, Galatasaray ve Lokomotiv. Ne olursa olsun bizim tek düşüncemiz yine kazanmak olacak. Hedefimiz oynadığımız her maçı kazanmak. Bu hem ulusal hem de uluslararası alanda asıl amacımız''

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Ali Koç:

Porto forvetsiz ve defansı çürük galatasarayı içeride dışarıda yener. Lokomotiv arenada yenemez. Schalke arenada yenemez. Galatasaray gruptan sonuncu çıkar.

11
16
yanıtYanıtla
Fatih hoca:

Ağlayın

yanıt2
yanıt1
ad:

Beyinden fukara olduğun belli. Sonuncu çıkar ne demek. Ya da hiç şampiyonlar ligi görmemekten de olabilir. Uzaksınızdır bu tabirlere.

yanıt6
yanıt1
Fatih hoca:

Ağlaklar toplanmış

2
3
yanıtYanıtla
ibrahim:

Porto, Galatasaray''ı 2 maç yener gruptan lider çıkar. Yazın bir yere GS bu gruptan ya 3. yada 4. sırada bitirir. Lokomotif moskava 2. bitirir tahminim bu şekilde.

2
1
yanıtYanıtla
Orhan Eymen:

Sizi ezikler sizi bu yil İlk on a da Giremeceksiniz Hocalarida cok iyiymis böyle devam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title