Haberler

Portekiz'de Quaresma ve Nani İlk 11'de

Portekiz'de Quaresma ve Nani ilk 11'deMaç öncesi iki ülke taraftarı dostluk içinde stada birlikte geldilerFransa'da devam eden EURO 2016 F Grubu ikinci maçında Portekiz ile Avusturya, Paris'teki Parc des Prince Stadyumu'nda karşılaşacak.

Portekiz'de Quaresma ve Nani ilk 11'de

Maç öncesi iki ülke taraftarı dostluk içinde stada birlikte geldiler

Fransa'da devam eden EURO 2016 F Grubu ikinci maçında Portekiz ile Avusturya, Paris'teki Parc des Prince Stadyumu'nda karşılaşacak.

Portekiz'de Süper Lig'in yıldız isimleri Ricardo Quaresma ve Nani ilk 11'de Cristiano Ronaldo ile Portekiz Milli Takımının en önemli gol ayakları olacaklar.

Karşılaşma öncesi her iki ülke taraftarları da bir olay çıkarmadan stadyuma birlikte geldiler. Paris'te yağan sağanak yağmur sebebi ile karşılaşmaya metro ile gelen taraftarların maça ilgisi sebebi ile metro duraklarında aşırı kalabalıklar oluştu. Bu duruma rağmen istenmeyen herhangi bir olay çıkmadan taraftarlar stattaki yerlerini aldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Portekiz Paris Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title