Haberler

Portekiz'de Lig Yeni Başladı, Benfıca Teknik Direktörünü Kovdu

Portekiz Birinci Ligi'nin Güçlü Takımlarından Benfica, Yeni Sezonun Başlamasından Henüz Bir Maç Sonra Teknik Direktörü Fernando Santos'un Görevine Son Verdi.

Portekiz Birinci Ligi'nin güçlü takımlarından Benfica, yeni sezonun başlamasından henüz bir maç sonra teknik direktörü Fernando Santos'un görevine son verdi.

Portekiz'de 2007-2008 sezonu hafta sonu oynanan maçlarla başladı. Ancak henüz ilk hafta maçları geride kalmışken Portekiz'in köklü takımlarından Benfica, teknik direktör Fernando Santos'la yollarını ayırma kararı aldı. Lizbon ekibinin başına geçtiğimiz yıl geçen Santos, bu sezonun ilk maçında Benfica'nın Leixoes takımıyla yaptığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından kovuldu.

Benfica Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Santos ve yardımcısının yerine kulüpte uzun yıllardır görev yapan Fernando Chalana'nın getirildiği ifade edildi.

Portekiz basınında çıkan haberlerde ise Benfica'nın başına, İspanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Jose Antonio Camacho'nun getirileceği belirtiliyor. Camacho, 2003 Ağustos'undan 2004 yılı Mayıs ayına kadar Benfica'yı çalıştırmış ve takımına Portekiz Kupası'nı kazandırmıştı.

(ERS-ERS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title