Haberler

    Galatasaraylı Belhanda ile Rodrigues'i Avrupa Takımları İzledi

    Güncelleme:

    Porto - Galatasaray maçında İngiliz ve İspanyol kulüpleri, Younes Belhanda ve Garry Rodrigues'i göz hapsine aldı.

    Galatasaray'ın iki yıldız ismi Younes Belhanda ve Garry Rodrigues, Avrupa takımlarının radarına girdi. İngiliz ve İspanyol kulüplerinin teknik adamlarının Rodrigues'i, Fransız takımlarının ise Belhanda'yı çıplak gözle izlemek için Porto karşılaşmasına geldiği ifade edildi.

    ALEX TELLES İLK KEZ RAKİP OLDU

    Bir dönem Galatasaray formasını giyen Portolu Alex Telles, ilk kez Cim-Bom'a rakip olarak sahaya çıktı. Brezilyalı futbolcu, maç öncesinde Taffarel ile birlikte eski takım arkadaşları Selçuk ve Muslera ile sohbet etti. Eski Portolu Maicon ve Fernando da, uzun yıllar formasını giydikleri Portekiz ekibine karşı görev yaptı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Garry Rodrigues Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (9)

    eeee:

    amed spor

    4
    11
    yanıtYanıtla
    conconlular:

    bu futbolcuları hiç bir avrupa kulübü almaz ancak ortadoğuya yada çine satabilirsiniz. geçen yıl Beşiktaşın grubundaki bütün takımlara BASİT diyordunuz conconlular. ne oldu Beşiktaşın 3-1 yendiği basit takıma yenildinizmi? paragöz parator ancak konuşuyor başka bir halta yaramıyor. ülke puanını düşürüyorsunuz başka bir halt yok sizde cinconsaraylılar.

    3
    12
    yanıtYanıtla
    RVR:

    Bu ülkeye en çok hizmeti veren takımdır Galatasaray. Şampiyonlar ligi sembolündeki 8 yıldızdan biridir. Türkiye deyince akla gelen ilk takımdır. Nadir zamanlarda aldığın başarınla bunları unutup övünebilmen de eziklik göstergesidir. Bak şimdi Galatasaray nerede efendi takımın nerede. . Sentetiği azaltın. .

    yanıt17
    yanıt5
    BJKLİ DOLUŞMUŞ BURAYA ANLAMADIM:

    Gelip yenseydiniz Arena da gidip atsaydınız yine 3 tane. Hepsini geçtim de sen ilk kez ülke puanı terimini duyduğunda acaba televizyon hangi takımı gösteriyodu arka planda bi hatırla bakalım.

    yanıt1
    yanıt1
    RVR:

    Belhanda''yı alsalar keşke. Adamın dünya umrunda değil nasıl olsa garanti parasını alıyor. .

    11
    1
    yanıtYanıtla
    Allah Belhanı verecek:

    Belhandanın nesini izlemişler dün? Yan hakem bile daha çok pozisyona girdi. Bedavaya satın gitsin.

    7
    1
    yanıtYanıtla
    şaziye ceyhan:

    galatasaray bu gidişle kitap yazarsa adıda forveti satan bilge olsun . . .

    6
    0
    yanıtYanıtla
    MTT:

    Belhanda beş para etmez bence takımın en kötüsü ve karaktersizi

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Kocaman Fenerbahçe:

    Belhanda derken???? :)

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title