Haberler

Portekiz Büyükelçisi ile Eşi Kaza Geçirdi

TÜRKİYE'nin Portekiz Büyükelçisi 44 yaşındaki Ömer Kaya Türkmen ve eşi 42 yaşındaki Yurdan Türkmen, Muğla- Denizli Karayolu'nda trafik kazası yaptı.

TÜRKİYE'nin Portekiz Büyükelçisi 44 yaşındaki Ömer Kaya Türkmen ve eşi 42 yaşındaki Yurdan Türkmen, Muğla- Denizli Karayolu'nda trafik kazası yaptı.

Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Büyükelçi Kaya Türkmen'in sağlık durumlarının iyi olduğu ancak tedbir amaçlı geceyi hastanede geçirecekleri bildirildi. Kaza, akşam saatlerinde Muğla- Denizli Karayolu Kale Mevkii'nde meydana geldi. Portekiz Büyükelçisi Kaya Türkmen, yönetimideki plakası henüz belirlenemeyen otomobilinin direksiyon hakimiyetini kaybedip takla attı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Büyükelçi Türkmen ve eşine ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla Muğla Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

KAPIDA KARŞILANDI

Büyükelçi Türkmen ve eşinin trafik kazasında yaralandığının ve Muğla Devlet Hastanesi'ne getirildiklerinin bildirilmesi üzerine Muğla Valisi Fatih Şahin ve İl Emniyet Müdürü Kadir Ay hastaneye geçerek, yaralı Büyükelçi ve eşini kapıda karşıladı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, yaralılarla yakından ilgilenerek tedavileri için gereken herşeyin yapılacağını bildirdi. Hastanede tedavi altına alınan Türkmen çiftinin sağlık durumları hakkında bilgi veren Başhekim Fahri Tuna, endişe edilecek bir durum olmadığını söyledi. Başhekim Tuna, "Her iki yaralının da durumları iyi. İlk tespitlerimize gş"re hayati tehlikeleri yok. Büyükeliçimizi ve eşini tedbir amaşlı bu gece hastanemizde misafir edeceğiz" dedi.

VİRAJDA ARAÇ SAVRULMUŞ

Kazanın nasıl olduğunun sorulmasının üzeri Büyükelçi Ömer Kaya Türkmen, "Virava girdiğimde direksiyon hakimiyetini yitirdim ve virajı alamadım" dedi.

Ahmet BAYRAK- MUĞLA- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title