Haberler

Popstar İhsan, Gaziantep'e Döndü

Özel Bir Kanalda Yayınlanan Popstar Alaturka İsimli Müzik Yarışmasında Birinci Olan Gaziantepli İhsan Güvenç, Memleketine Döndü.

Özel bir kanalda yayınlanan Popstar Alaturka isimli müzik yarışmasında birinci olan Gaziantepli İhsan Güvenç, memleketine döndü.

Coşkulu bir kalabalık tarafından Gaziantep Havalimanı'nda karşılanan İhsan Güvenç, "Birincilik benim değil, Gaziantep'in oldu" dedi. Çiçeklerle ve 'Gaziantep'in altın çocuğu' yazılı pankartlarla karşılanan İhsan, uçaktan inmesiyle birlikte sloganlar atmaya başlayan yakınları ve sevenleriyle tek tek kucaklaştı. Havalimanı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Popstar İhsan, "Gazianteplilerin sayesinde birinci oldum. Birincilik benim değil, Gaziantepimizin oldu. Çok mutluyum. Beni destekleyen herkes hakkını helal etsin. Bugün benim geleceğimi duyan yakınlarım ve sevenlerim de beni karşılamak için gelmiş" dedi.

Yakın bir zaman içerisinde bir Türk sanat müziği albümü çıkarmayı planladığını belirten İhsan, gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu için şu an bir açıklama yapamayacağını ifade etti. Güvenç, "Müzik yolunda ilk adımı attım, artık bu yolda ilerlemeye devam edeceğim. İlerleyen zamanlarda değişik projeler de olacak" şeklinde konuştu.

(SMR-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title