Haberler

Popstar Alaturka Seçmelerinde Neşeli Anlar

Özel Bir Televizyon Kanalında Yayınlanan "Popstar Alturka" İsimli Yarışma Programının Çanakkale Seçmeleri Büyük İlgi Gördü. Seçmelere Katılan Adaylar Otel Önünde Birlikte Söyledikleri Şarkılarla Moral Bulurken, Jüri Önünde İse Ter Döktü.

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Popstar Alturka" isimli yarışma programının Çanakkale seçmeleri büyük ilgi gördü. Seçmelere katılan adaylar otel önünde birlikte söyledikleri şarkılarla moral bulurken, jüri önünde ise ter döktü.

Kolin Otel'de düzenlenen ve Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan ile Ebru Gündeş'in katılmadığı elemelerde jüri üyeliğini Selçuk Tekay ile Süheyla Yengi yaptı. Yüzlerce adayın katıldığı elemelerde ilginç kıyafetleri ve söyledikleri şarkılarla dikkat çeken bazı adaylar, jüri üyeleri ile basın mensuplarını güldürdü. Seçmelerle ilgili açıklamada bulunan jüri üyesi Süheyla Yengi, Türkiye'nin birçok ilinde yaptıkları seçmelere Çanakkale'yi de dahil ettiklerini ifade ederek, "Çanakkale yöresinden

seçmelere gelen çok aday oluyordu. Bu kez de biz onların ayağına gidelim istedik. İlgiden çok memnunuz. Şu ana kadar yarışmada 9 bine yakın kişiyi dinledik. Çanakkale'de ise 9 bin birinci adaydan itibaren seçmelere başladık. Bu bir rekor. Yarışmamızın yeni bölümü 20 Ocak tarihinde yayınlanmaya başlayacak" dedi.

Öte yandan Çanakkale ve ilçelerinin dışından Bursa, Diyarbakır, Edirne, Balıkesir, İzmir, İstanbul, Tekirdağ ve Kocaeli gibi illerden elemelere gelen adaylar ise jüri üyelerinin adaletli davranarak karar vermelerini istedi.

(AÖ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title