Haberler

    Popov İmza Aşamasında!

    Trabzonspor, Bulgar 10 numara için Spartak Moskova'nın talep etiği 5 milyon euro'yu 3 milyon euro'ya indirtti. Bu transferin gerçekleşmesi artık an meselesi.

    Bordo-mavili kulüp, Osmanlıspor'un 26 yaşındaki orta sahası N'diaye'nin işini para+takas ile bitirirken, diğer taraftan Bulgar 10 numara Ivelin Popov'un transferinde de son aşamaya geldi. Popov, Trabzon'a 'evet' derken, 2 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Spartak Moskova ile görüşmelerde de son düzlüğe girilmiş durumda. 5 milyon euro'dan kapıyı açan Moskova'nın 3 milyon euro'ya indiği ve yönetimin bu fiyata olumlu baktığı vurgulandı.

    HAFTAYA AÇIKLANABİLİR

    Popov'un transferi artık an meselesi. Trabzonspor yönetimi, 29 yaşındaki 10 numara ile birlikte Osmanlıspor'dan N'diaye'yi alarak savaşçı ve iki yönlü oynayan güçlü bir orta sahanın temellerini atmayı amaçlıyor. N'diaye ve Popov transferlerinin en geç gelecek hafta içinde açıklanması bekleniyor.

    (Fotomaç)

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Spartak Moskova Trabzonspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title