Haberler

Pop Şarkıcısı Atilla Taş: "Namaza Başladım"

Ünlü Pop Şarkıcısı Atilla Taş, Samsun'da Konser Sonrası Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne Giderek Kan Verdi. Kısa Süre Önce Umreye Giden Atilla Taş, Namaza Başladığını Açıkladı.

Ünlü pop şarkıcısı Atilla Taş, Samsun'da konser sonrası Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne giderek kan verdi. Kısa süre önce umreye giden Atilla Taş, namaza başladığını açıkladı.

İlkadım Belediyesi tarafından İlkadım Stadyumu'nda yapılan Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam Panayırı'na Samsunlular akın etti. Etkinlikte ünlü şarkıcı Atilla Taş bir konser verdi. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Atilla Taş, söylediği şarkılarla sevenlerini coşturdu. Konser sonrası otele giden Atilla Taş, daha sonra Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne geçti. Acil servisten içeri giren hasta ve yakınları tarafından şaşkınlıkla karşılanan şarkıcı, hastanenin kan merkezine girdi. Hastalarla ve hastane personeli ile selamlaşan Taş'ın sağlık kontrolü yapıldı. Kan vermesi için her hangi bir sakıncanın görülmemesi üzerine görevlilerce Taş'tan bir ünite kanı alındı. Atilla Taş'a hastane ziyaretinde Hastane Müdür Yardımcısı Halit Kahveci eşlik etti.

Hareketliliğiyle dikkat çeken Atilla Taş, yılda en az iki defa kan verdiğini, Samsun'a geldiğinde gazete haberlerinde kan ihtiyacı olduğunu duyunca kan vermeye karar verdiğini söyledi. Kan vermenin can kurtardığını ve sağlık açısından da önemli olduğunu ifade eden Taş, sanatçıların insanlara örnek olması gerektiğini dile getirdi. Mayıs ayı başında umreye gittiğini kaydeden Atilla Taş, manevi yönden büyük bir rahatlama yaşadığını ve huzurla dolduğunu vurguladı. İmkanı olan her Müslüman'ın kutsal topraklara gitmesi gerektiğini ifade eden Taş, "Umreye gittikten sonra namaza başladım. Huzurluyum, yüzüme nur geldi. Sanatçılar da dahil herkes kılmalı. 24 saat içinde 1 saatimizi almıyor. Zor değil. Namaz kılmak çok güzel, huzur doluyor insan" dedi.

Sanatçılar arasında yaygınlaşan umre ziyaretini değerlendiren Taş, "Reklam veya değil, yeter ki insan oraya bir gitsin. Halkımız bizleri barlarda, diskolarda görüyordu. Artık umrede görsünler, kan verirken görsünler. Bundan sonra beni hep böyle faydalı girişimlerde göreceksiniz. Umreye turist olarak değil, görevini yerine getirmek isteyen bir Müslüman olarak gidilmesi gerekli" diye konuştu.

Kan veren Taş, daha sonra hastane personeliyle vedalaşarak buradan ayrıldı.

(MD-SA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title