Haberler

'Ponzi Arzu' 57 Kişiden 13 Milyon Lira Dolandırdığı İddialarını Reddetti

Güncelleme:

Bursa'da 57 kişiden 13 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Ponzi Arzu' isimli kadın, iddiaları reddedip "Benim param olsa '2 milyon ver anlaşalım' diyenler var. Veririm serbest kalırım" dedi.

Bursa'da 57 kişiyi 13 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Arzu Mertgil, dolandırıcı olmadığını iddia ederek, "Benim böyle bir param olsa bana gelip '2 milyon ver anlaşalım, şikayetimden vazgeçelim' diyenler var. Onlara bu parayı verir serbest kalırım" dedi.

EVİNDEN 18 FARKLI PERUK ÇIKTI

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Bursa'nın yanı sıra İstanbul ve İzmir'de 57 kişiyi yaklaşık 13 milyon lira dolandırdığı iddiasıyla aranan Arzu Mertgil'i (38) Mustafakemalpaşa ilçesinde geçen şubat ayında yakaladı. Üzerinde sahte kimlik ve ehliyet ile bir miktar para çıkan Mertgil'in kaldığı evde yapılan aramada ise 18 farklı peruk ele geçirildi. Mertgil, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DURUŞMAYA BAŞÖRTÜSÜ TAKARAK ÇIKTI

Hakkında toplam 789 yıl hapis cezası istenen Arzu Mertgil'in yanı sıra tutuksuz sanıklar Gökmen Ş, Serkan Ç, ve Reşat A.'nın yargılanmasına Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Peruk takarak kılık değiştirdiği ve vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 'Ponzi Arzu' lakaplı kadın sanık, duruşmada başörtüsü takarak hazır bulundu.

"BEN DOLANDIRICI DEĞİLİM"

Dolandırıcı olmadığını ifade eden Mertgil, "Ben dolandırıcı değilim. Bunu kimseye anlatamıyorum. 13 milyon dolandırdığımdan bahsediyorlar. Benim böyle bir param olsa bana gelip '2 milyon ver anlaşalım, şikayetimden vazgeçelim' diyenler var. Onlara bu parayı verir serbest kalırım" diye konuştu.

Duruşmada dinlenen mağdurlar, Arzu Mertgil'e yüklü miktarda para verdiklerini öne sürerek şikayetçi oldu. Mahkeme heyeti, şahitlerin dinlenmesinin ardından sanıkların beraat ve tahliye taleplerini kabul etmeyip, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bursa Emniyet Müdürlüğü Mustafakemalpaşa İstanbul İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (11)

yorumcu:

yok iyi hal, yok içerde kaldığı süre derken yakında serbest kalır. çıkınca da paraları çatır çatır yer. 13 milyon istanbulda 2 ev alsa kirası ömür boyu yeter ona.

5
1
yanıtYanıtla
malatya:

Dolandırıcı değilim demiş. Ne olduğun belli zaten. Sen devam et. Enayide çok.

5
0
yanıtYanıtla
sarı:

Bu kadına verilen ceza emsal olmalı ki başkalarının canı yanmasın eyyyy hakim ve savcılar nerede adaletiniz bunu lütfen emsal gösterin başkaları da cesaret edemez cezaları çok ağır olsun ki ceza evlerinde çürüsünler Konya da ki kart dolandırıcısınada yüksek ceza verin ne olduğunu anlasın ozaman adalet yüksek olursa suç oranı azalır. . .

4
0
yanıtYanıtla
KAAN:

AÇIKCASI İNANASIM VAR ÇÜNKÜ YAŞADIKLARIM BİRÇOK İNSANIN TUZAĞA DÜŞÜRÜLÜP SUÇSUZ YERE SUÇLANDIĞINI GÖSTERDİ. ÜLKEMİZDE GARİP OLUŞUMLAR VAR ÇETE DESEN ÇETE DEĞİL

4
0
yanıtYanıtla
Nizam:

Bu hanımefendi!!! nin peşine takılıp da milyon TL leri verenlerdir asıl suçlu ablamız bir bug bulmuş faydalanmış ama 57 kişide tam bir aptalmış. . .

4
0
yanıtYanıtla
yaw heh he:

şu zamanda yaygin olan yöntem dolandırıcılık kolay para kazanma yolu nasıl olsa ceza yok ceza olsa t.c de dolandırıcılık bu kadar yaygın olmazdı yapanın yanına kar kalıyor

4
0
yanıtYanıtla
ferhat:

enes olgunuda alın oda mega ayana 70 milyon lira topladı ha ?

4
0
yanıtYanıtla
adsız:

herkes ruh hastası olmuş :D

2
0
yanıtYanıtla
zigmo:

Yaprak hastası olmuş :D

yanıt0
yanıt0
prof filozof.:

sosyetik bir kadın. bu kadına kimler ve niçin para verdi?bence bu araştırılsın önce, biz istesek 1 lira vermezler. sosyete kadınlarının çoğunun başlangıcı böyle. inanmayanlar araştırsın lütfen. bu kadın suçluysa. diğer sosyetik kadınlar masum mu?yorum sizin.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title