Haberler

Pompalı Tüfekle Girdiği Evde Katliam Yaptı: 3 Ölü (4)

ZANLININ EŞI: BENİ VE ÇOCUĞUMU ÖLDÜRECEKTİ, KAÇTIKEdirne'de Nedim Merdin'in öldüğü 3 yakınının, kız kardeşi, eniştesi ve yeğeni olduğu anlaşıldı.

ZANLININ EŞI: BENİ VE ÇOCUĞUMU ÖLDÜRECEKTİ, KAÇTIK

Edirne'de Nedim Merdin'in öldüğü 3 yakınının, kız kardeşi, eniştesi ve yeğeni olduğu anlaşıldı. Eniştesi Salih, eşi Hanife ve çocukları Elena Mal'ı öldüren katil zanlısı Nedim Merdin'in eşi İpek Merdin, kucağındaki oğlu minik Menderes ile ölümden kurtulduklarını söyledi.

Eşinin ölüm tehditleri üzerine oğlu ile birlikte İstanbul'a kaçtığını anlatan İpek Merdin, "Dün akşam saatlerinde yine tartışma yaşanınca beni ve oğlumuzu öldüreceğini söyledi. Ben de oğlumu alıp İstanbul'a gittim. Telefonla arayıp dönmemizi istedi. Ben de dönmeyeceğimi söyledim. Ben onunla tartışınca 'Seni keseceğim' diye tehdit ediyordu. Biz buradan İstanbul'a gidince, o da onları vurdu. Ben İstanbul'a kaçarak kurtuldum. Kendi çocuğumu da aldım, eğer çocuğumuzda burada olsaydı onu da vururdu. Hap kullanıyordu. Ben kendi evimde dayak yediğimde silahı olmadığı için kemerle dövüyordu" dedi.

Öldürülen Salih Mal'ın kız kardeşi Türkan Mal, katil zanlısının gece eve elindeki silahla ateş açarak girdiğini belirterek, "Ağabeyimin ve yengemin hiçbir suçu yoktu. Ne istedi, ağabeyim ve yengemden. Onun idam edilmesini istiyorum" dedi.

Bu arada Edirne polisi, kaçan ve üzerinde pompalı tüfek bulunan katil zanlısı Nedim Merdin'i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title