Haberler

Polonya'da Kuszczak Şoku Yaşanıyor

Kaleci Tomasz Kuszczak'ın Son Anda Sakatlanmasıyla Büyük Bir Şok Yaşayan Polonya Milli Takımı'nda Kadroya Wojciech Kowalewski'nin Dahil Edildiği Bildirildi.

Kaleci Tomasz Kuszczak'ın son anda sakatlanmasıyla büyük bir şok yaşayan Polonya Milli Takımı'nda kadroya Wojciech Kowalewski'nin dahil edildiği bildirildi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nin başlamasına saatler kala kaleci Tomasz Kuszczak'ın sarsılan Polonya'da kadroya Wojciech Kowalewski dahil edildi. Rusya Ligi'nde Spartak Moskova'nın file bekçiliğini yapan Wojciech Kowalewski'nin öğle saatlerinde Polonya Milli Takımı'nın kampına katılması bekleniyor. Bu arada Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Manchester United'ın da yedek kalecisi olan Kuszczak'ın sırtında yaşadığı problemler nedeniyle kadrodan çıkartıldığı belirtildi.

Polonya Milli Takımı'nın Pazar günü Euro 2008 Finalleri ilk maçında Almanya'yla yapacağı karşılaşmada kaleyi, Celtic'in de file bekçiliğini yapan Artur Boruc koruyacak.

(DPA-ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title