Haberler

Zihni Şahin'den Büyükşehir Meclisine Veda

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Büyükşehir Belediye Meclisinde son kez başkanlık ederken yaptığı veda konuşmasında, "Ne yaptıysak Samsunumuz için yaptık, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, kendisini 3 Mayıs 2018 tarihinde yapılan oylamada bu göreve getiren belediye meclisi üyelerine veda etti. Başkan Şahin, son kez başkanlık ettiği meclis toplantısında, "Samsun'a 10 ay boyunca hizmet etmenin onurunu yaşadım. Meclis üyelerimizle, belediye başkanlarımızla ne yaptıysak Samsun'um için yaptık" diye konuştu.

Başkan Zihni Şahin, meclis üyeleriyle ilk olarak Sevgi Kafe'de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Şahin, burada yaptığı açıklamada, "Mecliste yıllarca birlikte görev yaptığımız meclis üyesi arkadaşlarımızla buluştuk. Büyük başarıların altında takım ruhu, birlik ve beraberlik, azim ve çalışkanlık bulunur. Biz de yıllarca bu anlayışla çalıştık. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma desteklerinden ve bu zamana kadar gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

"Halk rahatladı, bize saygı gösterdi"

Başkan Zihni Şahin, şunları söyledi:

"Benim anlayışımda insanları ötekileştirme, ayrım yapma yoktur. Nasıl ki Bafra'da toplumu kucaklayarak görev yapmışsam, burada da yoğun bir ortam olmasına rağmen elimden geldiği kadarıyla herkesi dinleyerek, görüşlerini alarak çalışmaya gayret ettim. Eksiklerimiz illa ki olmuştur fakat herkesle iyi diyaloglar kurduk. Bu şehre hizmet etmek tek başına olmaz. İlçe belediyeler ve Büyükşehir Belediyesi ne kadar dayanışma içinde olursak Samsun'a o kadar fazla hizmet edilir. Dayanışma içinde olduğumuz görülünce halkta da bir rahatlama oldu. Halk, bize sevgi ve saygı gösterdi. Bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bundan sonra da görev yerimiz Atakum olacak inşallah. Orada da seçildiğimiz takdirde görevimizi layıkıyla yapmaya devam edeceğiz. Belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, hayırlı, huzurlu bir gelecek diliyorum. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra seçilecek olan belediye başkanları ve meclis üyelerine de başarılar diliyorum. Konu Samsun'un menfaati olduğunda birlikte hareket edeceklerini düşünüyorum." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title