Haberler

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz, Bitlis'te ziyaretlerde bulundu Açıklaması

Güncelleme:

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, huzur ve güven ortamı olduğu sürece yatırımların artacağını ve sağlanacak yeni iş imkanları sayesinde gençlerin istihdama kavuşacağını belirtti.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, huzur ve güven ortamı olduğu sürece yatırımların artacağını ve sağlanacak yeni iş imkanları sayesinde gençlerin istihdama kavuşacağını belirtti.

Temaslarda bulunmak üzere Bitlis'in Tatvan ilçesine gelen Yılmaz, esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.

28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyen Yılmaz, daha sonra alışveriş merkezi önündeki AK Parti standında vatandaşlara broşür dağıttı.

Yılmaz, AK Parti döneminde ülke genelinde olduğu gibi Bitlis ve ilçelerinde de çok sayıda yatırımın hayata geçirildiğini söyledi.

Huzur ortamı içinde güzel bir gün yaşadıklarını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu bölgede geçmişte çok farklı dönemler yaşandı ama şu an her yer cıvıl cıvıl. Buraya gelirken Rahva bölgesinde yükselen fabrikaları ve yatırımları gördük. Üniversitemizden hastanemize kadar yapılan tüm çalışmaları gördük. İnşallah bu bölge çok daha farklı bir yere doğru gidecek. Huzur ve güven ortamı olduğu sürece yatırımlar artacak, yeni iş imkanları sağlanacak ve gençlerimiz istihdama kavuşmuş olacak. Genç nüfusumuz şehrini terk etmeden burada ekmeğini kazanacak ve refaha ulaşacak."

"Türkiye Yüzyılı'nı gençlerle birlikte kuracağız"

28 Mayıs'ta kentin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sahip çıkacağına ve daha büyük destek vereceğine inandığını ifade eden Yılmaz, AK Parti iktidarlarının hakkı, hukuku ve demokratikleşmeyi desteklediğini, insanların hak ve hürriyetlerini artırdığını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın laf üstüne laf değil, taş üstüne kaş koyduğunu, bunun etkilerini de somut olarak gördüklerini dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Birileri gençler ile ilgili farklı imajlar oluşturmaya çalıştı. Sosyal medya üzerinden algı operasyonları yapmaya çalıştılar ama gördünüz neticeyi. Cumhur İttifakı olarak mecliste çok net bir çoğunluğumuz var. Cumhurbaşkanımız ilk turda en yakın rakibinden oldukça fazla oy almış durumda. İkinci turda da Allah'ın izniyle bu fark daha da artacak. Dikkat etmemiz gereken önemli husus, rehavete kapılmayacağız. Pazar günü hepimiz mutlaka oy kullanmaya gideceğiz. Gençlerimiz özellikle çevrelerini, arkadaşlarını, ailesini, herkesi mutlaka sandığa davet edecekler. Sandığa gidip güçlü bir şekilde özgür irademizi sandığa yansıtacağız. AK Parti gençlerin partisidir. Dönüşümden yana, değişimden yana olan parti AK Parti'dir. Türkiye'nin en dinamik partisidir. Türkiye Yüzyılı'nı da gençlerle birlikte kuracağız. Demokratik olgunluk içinde en küçük bir hadise yaşamadan, herkesin özgür iradesini sandığa yansıtmasını temenni ediyorum. İnşallah 28 Mayıs akşamı hep birlikte sevineceğiz, Türkiye zaferini hep birlikte kutlayacağız."

Kaynak: AA / Politika

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Cevdet Yılmaz Bitlis Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title