Haberler

Son dakika haberi: Başkan Şahin ve Suer'den Kültür ve Turizm Bakanlığına ziyaret

Güncelleme:

Gelen son dakika haberlerine göre Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam'ı makamında ziyaret etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ile Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam'ı makamında ziyaret etti.

İkili bir takım ziyaretler için gittiği Ankara'da Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam'ı makamında ziyaret ederek, Osmaneli ve Gölpazarı'ndan bakanlık tarafından yapılan projelerini değerlendirdi. Yapılan ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan Başkan Şahin, "İlçemizde proje aşamasında olan yeni Osmaneli Belediye binamızın 3 ve 4'üncü katlarını Kültür Merkezi olarak yapılması, devam eden kütüphane düzenlememiz, genç kütüphane ve ofis, kreşimize bebek kütüphanesi, kültür evi, özel müze,sokak sağlıklaştırması, kilise restorasyonu gibi konuları değerlendirdi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam beye ilçelerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Münür Şahin Gölpazarı Osmaneli Politika Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title