Haberler
Güncelleme:

"Mülteciler mutlaka gönderilmeli" diyen Erbakan asıl büyük tehlikeye dikkat çekti: Terör devletinin kurulması engellenmeli

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Suriyeli mültecilerle ilgili daha önce dillendirilmeyen bir çıkışta bulundu. Erbakan, ABD ve İsrail'in Suriye'nin kuzeyinde oluşturmak istediği terör devletinin önüne geçilmesi için Suriyelilerin ülkelerine gönderilmelerinin şart olduğunu ifade etti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

Cemal Muhammed Tengiz:

Sn. F. Erbakan da mülteci söyleminden de medet ummayabaşladı , yazık be , lütfen sn. Erbakan babanızın manevi mirasına sahip çıkın, eminim rahmetli N. Erbakan olsa böyle bir şey yapmaz tersine memleketlerinde zulüm görmüş bu müslüman mültecilere sahip çıkardı. Saygılarımı sunarm.

83
549
yanıtYanıtla
Zekeriya Maden:

adamın yorumunu okumadan cevap yazmışsın can güvenliği sağlanıpülkemizde bulunan mültecilerin ülkelerine dönmelerini sağlayalım diyo. Ayrıca ülkelerinde zulüm gören bizim ülkemizde 10 çocuk yapmaz kafanı kumdan çıkar

yanıt14
yanıt0
Mikail arman:

Îsmail isimli yorumcu, sadece hükümet düşmanlığı yapmak için Suriyeliler ve yabancılar üzerinden boş ve kilo şeyler yazıyorsunuz. Güçlü bir ihtimalle aslın Türk bile değil.Askerlik yapmadığında belli.Klavye arkasından niye sahte kahramanlık ve artistlik yapıyorsun.

yanıt0
yanıt10
berk yurtseven:

yazının başından sonuna saçmalamışsın esad geri gelin diyor daha neye sahip çıkacağız kardeşim kusura bakma ülkemize gelipte keyif sürmelerine müsade de etmeyeceğiz

yanıt123
yanıt15
ismail bey :

Müslüman dediğin mültecilerin yarıdan fazlası sicili bozuk, suriyede bile sevilmeyen haydut takımı.. Benim ekmeğim yiyenede, yedirenede haramdır.

yanıt387
yanıt39
Deniz Özdemir :

Tabi canım savaştan kaçan müslüman olmuyor biliyormusun Müslümanlığı kimseye birakmiyorsunuz ya

yanıt4
yanıt0
Tugce:

20 sene sonra Suriye de ne savaş ne başka birşey kalacak ama bizim acılarımız daha yeni başlayacak oraya devlet kurulmuş olacak .Sizin gibi düşünenler yüzunden daha şimdi bile ben Halep'i hatırlamıyorum die artist artist dolaşıyorlar.

yanıt4
yanıt0
Onder Yildiz:

sana yazık be hala din tüccarliği yakışır.Rahmetlinin ne istediğini nereden biliyon.Savaştan kaçan adamın ,kendi ülkesine faydası olmayanın ister müslüman ister hiristiyan olsun kimseye faydasi olmaz.

yanıt6
yanıt0
mahalle sakini:

ismail bey yarıdan fazlası sicili bozuk dediğine göre elinde delil var göster bilelim yoksa kafadan sallamayanlara ne denildiğini biliyorsun anladın sen onu.

yanıt0
yanıt3
Semih:

Sayın Fatih ERBAKAN bey efendiye katılıyorum, kendisi çok efendi, ahlaklı ve oldukça samimi birisi oyum Yeniden Refah Partisine, Allahım muvaffak etsin.

386
116
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Sayın Erbakan, siyaset ve devlet idaresi tecrübe işidir.Siyasette yanlış yapma lüksü yoktur. Sizde göçmenler, Suriyeliler üzerinden oy alma, oy artırma siyasetine alet oldunuz.Rahmetli babanız böyle hassas bir süreçte asla Suriyelileri ve yabancıları siyasete malzeme yapmazdı!

50
277
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Bu arkadaş paralı aktroldur almanyada yaşadığını iddia eden,16 saatlik maaşlı her videoya haber kanalına yorum yazar.

yanıt14
yanıt2
Semih:

Saçmalamak için yazmışsın

yanıt117
yanıt19
berk yurtseven:

al birtane daha saçmalayan bakın napalım suriyelilerle birlikte sizleride yollayalım orada yardımcı olun onlara olurmu orada savaşın onlarla beraber ne dersiniz varmı yüreğiniz?

yanıt83
yanıt27
Mehmet Ünal:

Su kafayi birakin artik gocmenler gitmeli gitmeli gitmeli kafanizi degistirin anlamiyorum bu nasil bir kafa ya, yoksa yemin ederim eskiden sizin kafanizdaki adamlardan biri olarak sana net soyluyorum ki kaybedersiniz kaybetmeye mahkumsunuz..Az kaldi sabredin az daha sabr

yanıt61
yanıt17
ismail bey :

Şimdide suriyeli veya suriyeli sevici troller çıktı. Alın, evinize besleyin, ama benim ekmeğim yiyenede, yedirenede haramdır.

yanıt92
yanıt12
Deniz Özdemir :

Arkadaşlar yorumculara bakın hep mülteci haberlerinde istemeyenleri ya Müslüman olmamakla yada ırkçılıkla suçluyorlar yaniii işlerine gelmiyor yaniii mülteciler..Sizin delikanliliginizi klavyede değil ülkenizde cephelerde gorelim

yanıt2
yanıt1
Dr.Kimbel:

2023 te oyumu Refah partisine verecem

199
41
yanıtYanıtla
ismail bey :

Doğru bir tespit. Bize gelen suriyelilerin yerine kim yerleşti.

201
12
yanıtYanıtla
polat tatar:

Yerinde konulara dikkat çekmiş.

52
7
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

Cemal Hangi devirde yaşıyorsun. niye hemen dini açıdan bakıyorsun. şu an gerçekte neler olup bittiğini niye görmek istemiyorsun. senin dediğin gibi olsa sırf müslümanlar diye bütün dünyadaki ezilenleri ülkemize alalım mı? bizim ülkedeki vatandaşlar işsiz, perişan. Onlar müslüman değil mi?

35
5
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Îsmail beymi ? :)) Kendi kendine bey ünvanı veren kompleksli bir insan elbette sağlıklı düşünemez.Îsmail sen devleti yönetenlerden dahamı akılısın cahil. Bu güne kadar kimin karnını doyurdun ? Hangi ihtiyaç sahibine yardım ettin ?

0
4
yanıtYanıtla
SadullahLeyla Sayın:

Bir takmissiniz suriyeli muldecilere. Lakin bu ülkede muldeci olarak sadece suriyeliler yok biliyorsunuz.Nelik ukranyali lar için de gitmeleri için uğraş miyor sunuz 30 bine yakın ukranyali var bu ülke de Şuanakatar hiç bir siyasetçi kalkıp nelik ukranyali muldeciler bu ülkeye geldiklerin

0
3
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Gunaydın Fatih ERBAKAN, yeni uyanmışa benziyor. Atı alan üsküdarı geçecek. Millet mi kalkıp bu işe çözüm bulacak yoksa siyasetci olarak partlier mi. birde kalkıp normal vatandaş gibi anlatıyorlar ya. hasta oluyor insan.

1
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Îsmail beymi ? :)) Kendi kendine bey unvanı veren kompleksli biri elbette sağlıklı düşünemez.Îsmail sen bu güne kadar kimin karnını doyurdun ? Hangi ihtiyaç sahibine yardılcı oldun ?

0
2
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Sen mültecileri al besle hepsine iş dağıt canla başla heryerde savunduguna göre olmadı sende git Suriye'ye yardım et onlara ihtiyaç sahibi müslüman kardeşlerimiz için savaş şehit olma şerefine nail olursun belki

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title