Haberler

Son Dakika! Bakan Özer'den "Kılıçdaroğlu'nu neden bakanlığa almadınız?" sorusuna yanıt: Protokol kapısından gelmedi

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Özer'e canlı yayında, geçtiğimiz günlerde KPSS'den yüksek puan alıp ancak mülakatlarda düşük puan alan öğretmen adaylarına destek vermek için Milli Eğitim Bakanlığı'na giden ve içeri alınmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu soruldu. Bakan Özer, bu soruya, "Emrivaki yaptı, protokol kapısından gelmedi. Kilitli kapıdan girmeye çalıştı. Orası eylemlerin yapıldığı yer olduğu için o kapı zincirli" yanıtını verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

hüseyin aslan:

Milletin aklı ile alay ediyotrlar madem öyle karşıla protokol kaoısından al. yüksek puan alanları her hangi ile vesile ile eleyerek daha düşük puan alanların alnması çalışanların azmini kırmaktadır.

15
5
yanıtYanıtla
ADİLCE :

Muhalefet nezaman ikdidar olur? kendine muhalif kişlerden oy aldığı zaman.bizim ana muahalefet nazaman ikdidar olur bu şovmenlikleri sürdükçe hiçbir zaman.

6
4
yanıtYanıtla
juzen sari:

kılıçtaroglu bu yorumu oku dedikleri kapıdan girmeye calış bakalım sonra ne diyecekler :D

1
3
yanıtYanıtla
Narin :

Okullar bir an önce tatil edilmeli çünkü hiç bir devlet okulu maske mesafe kurallarına uymuyor bakanım sizin çocuklar özel okula gittiği için rahatsınız biz sizin kadar rahat değiliz malesef okula giden kızım bize korona bulaştırdı bunun hesabını kim verecek ...

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title