Haberler
Güncelleme:

Selahattin Demirtaş'tan Kemal Kılıçdaroğlu'na canlı yayında soru

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, canlı yayındaki CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Seçimden sonra Saray'ı kadınlara tahsis etmek iyi olmaz mı?" sorusunu yöneltti. Kılıçdaroğlu, Demirtaş'ın sorusuna "Bence güzel bir öneri" diye cevap verdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

TT:

İstediğiniz kadar kadın haklarından bahsedin, samimiyetiniz ortada....Sen Kılıçdaroğlu partindeki kadınlara tacizlerin üzerine gittin mi? Sen içerdeki terörist, bugüne kadar dağa kaçırılan küçük kız çocuklarının hakkını aradın mı? Siz ne konuşuyonuz!

55
17
yanıtYanıtla
ozer karatas:

her mahallede kadın sıgınma evi acan hükümeti görmezden gelip bu boş beleş vaatlere heves edeceh millet başına gelecekleri de kabullenmiş olur.

33
13
yanıtYanıtla
Idris Bozkurt:

Dereyi görmeden paçayı sivamayın SILOOO...

28
13
yanıtYanıtla
Gökhan Altaylı:

İşte bakın kimler kimlerle el ele. Kılıçdaroğlu bir terörist ile birlikte devletin mülkünü oyuncak edicem diyor. Devletin itibarını yerle bir edeceğiz diyor. Eğer bunlar ülkeyi ele geçirirse vay bizim halimize. Ne siha kalır ne ordu kalır ne itibarımız kalır. Durum çok vahim arkadaşlar.

17
12
yanıtYanıtla
ekrem yüzer:

kadınlar annelerimiz bacılarımız sevdiklerimiz elbette her şeye layıklar sorarım soru sahibine sözde değer verdiğiniz kadınlar dağlarda heba oluyorlar bunada bir çare düşünüyormusunuz .

16
7
yanıtYanıtla
VaioNokia:

millet ittifakının lokomotifi parti demirtaş ve benzeri bölücü kafalı insanlara destek verdiği sürece naçizane şahsımdan oy almayacak. ne dün ne yarın. (gerçi hiç almadı almayacak) kardeş Kürtlerin ve Türklerin kanını emen, sırtında yük olan kommensalist ve bölücü organizmalar...

8
8
yanıtYanıtla
baris koc:

ayasofyayida yunan patrikhanesi yapacaginizdan shupemiz yoktur ALAH sizin elinize dusurmesin

7
7
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Sever böyle önerileri bay kemal :) hele hele selodan gelirse, daha da bayılır :) ne de olsa özgürlüğünü savunuyor selonun :)

5
1
yanıtYanıtla
esrefpasali:

oncelikle 3/5 sene halkin ziyaret edebilecegi sefahat muzesi olarak kullanilsin,

1
2
yanıtYanıtla
son osmanlı:

Devletin bütün kurumlarının suyumu çıktıda böyle absürt bir yorum yapma gereği duymuş gereksizler

1
0
yanıtYanıtla
Nurullah Ak:

Hadi oradan be gücünüz yetmez

1
0
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

chp'nin akıl hocaları müthiş

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title