Haberler

MHP'li Balatlı, Listeyi Değerlendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, "Bu liste kıymetli Manisalı hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayacak ve büyük destek görecek; içinde bulunduğumuz bu zor günlerde Manisa’da MHP’yi birinci parti yapacaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, "Bu liste kıymetli Manisalı hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayacak ve büyük destek görecek; içinde bulunduğumuz bu zor günlerde Manisa'da MHP'yi birinci parti yapacaktır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP'nin bu gün açıklanan listesini değerlendirdi. Listenin iddialı isimlerden oluştuğunu söyleyen Balatlı, "Manisa'mız ve halkımızın, teşkilatlarımızın, bize inanların istekleri doğrultusunda, bize ilettikleri doğrultuda birlikte yapılan bir liste. Bu liste teşkilatımızın ve yan kuruluşlarımızın beraber hazırladığı, Genel Merkezimizce son şekli verilen bir listedir. Bu liste kıymetli Manisalı hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayacak ve büyük destek görecek; içinde bulunduğumuz bu zor günlerde Manisa'da MHP'yi birinci parti yapacaktır" diye konuştu.

Son zamanlarda yaşanan olayları değerlendiren Balatlı, şunları söyledi: "Türkiye'nin şuan hali hiçbir vatan sevdalısının kabullenemeyeceği kadar yaralayıcı bir durumdadır. Bin yıllık kardeşlik hukuku hırpalandı. Kardeş kavgası çıkarmak maksadıyla iç ve dış odaklar birlikte çalışıyor. Bu sisi dağıtacak olan milletin demokrasiye inancı ve iradesidir. 7 Haziran seçimlerini beğenmeyen AKP zihniyeti önümüzdeki bu seçimde hak ettiği demokratik bedele ulaşacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi 550 adayıyla, vatan ve millet için çarpan yürekle demokrasi arenasına çıkmıştır. Bu ekip her zorluğu göğüsleyecektir." Ayrıca 7 Haziran seçimlerinde 2. sıradan Manisa Milletvekili olarak gösterilen Avukat Zeynel Balkız'ın 1 Kasım seçimlerinde listede gösterilmemesi dikkat çekti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title