Haberler

Memleket Partili Baltalık, "CHP, Ahilik Kutlamalarına alternatif mi yapıyor"

Güncelleme:

KIRŞEHİR (İHA) – Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, CHP'li belediyenin ve CHP'li yöneticilerin 35.'si kutlanan Ahilik haftası etkinliklerinde resmi programlara katılmayarak alternatif kutlama oluşturmasını eleştirdi.

KIRŞEHİR (İHA) – Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, CHP'li belediyenin ve CHP'li yöneticilerin 35.'si kutlanan Ahilik haftası etkinliklerinde resmi programlara katılmayarak alternatif kutlama oluşturmasını eleştirdi.

İl Başkanı Gülay Baltalık, belediye ve CHP yöneticilerinin halkın ortak değerleri üzerinden siyaset yapmaya ve toplumu ayrıştırmaya çalıştıklarını söyledi. İl Başkanı Baltalık, partisinde düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Ahilik haftasının Kırşehir'de gerçekleştirilen açılış programında Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu, kutlamalara davetin yapıldığı davetiyede belediye logosunun yer almamasını eleştirmişti. Fakat sonrasında gördük ki belediye yönetimi ve CHP'liler, kutlamaların resmi programları dışında ziyaretler yaparak alternatif kutlama oluşturmaya çalışmaktalar. Ahiliğin ortak değerimiz olduğunun ve siyasetin yapılmaması gerektiği inancını taşıyan bizler, şimdi belediye ve parti yöneticilerine soruyoruz. Toplumun ortak değerleri üzerinden neden siyaset yapıyorsunuz ve alternatif kutlamalara katılarak neyi amaçlıyorsunuz" dedi.

Cacabey Meydanında düzenlenen ve Kırşehir'in ilçelerinin ortak tatlarını buluşturduğu resmi program da yer almayan yöneticilerin sonradan alana giderek kimi ve neyi protesto ettiklerini soran il başkanı Baltalık, "Ahilik, kardeşlik felsefesi üzerine kurulu bir sistemin adıdır. Toplumumuzun ortak değerleri üzerinden siyaset yapılıyor olmasını da bizler doğru bulmuyoruz. Ticaret Bakanlığı davetiye üzerinde Kırşehir Belediyesi logosuna yer vermeyerek bir ayıp içerisinde yer almış olsa da sizlerin açılış programına tepki gösterdikten sonra kutlamalara alternatif oluşturuyor olmanız da büyük bir ayıptır" diye konuştu.

Geçtiğimiz 12 Eylül günü Kırşehir Belediye Başkanı Selehattin Ekicioğlu, kutlamaların açılış programında kutlama davetiyesinde belediye logosunun yer almamasını eleştirmişti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kırşehir Gülay Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title