Haberler
Güncelleme:

Mayın tartışması alevleniyor! Özdağ'dan Bakan Soylu'ya: Şimdi sınıra gidiyorum, hadi engelle de görelim

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın "Suriye sınırına gidip ilk mayını döşeyeceğiz" çıkışıyla başlayan tartışma alevleniyor. Bakan Soylu'nun kendisine yönelik "Meczup desen meczup, aklını kaybetmiş desen aklını kaybetmiş. Ya ne yapmaya çalışıyorsun? Biz müsaade eder miyiz?" sözlerine Twitter hesabından bugün bir videoyla yanıt veren Özdağ, "Ben şimdi sınıra gidiyorum, hadi engelle de görelim" ifadesini kullandı. Öte yandan Özdağ'ın Hatay'a girişine izin verilmedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Hamit Gündoğdu:

Ümit Özdağ bu millet sizi çok iyi anlamaya başladı iyi yoldasınız. Allah güç kuvvet versin aynı düşünce içerisindeyiz ve başaracağız.

97
55
yanıtYanıtla
mehmet kar:

Sonuna kadar PROF.DR ÜMİT ÖZDAĞ TÜRK MİLLETİ SENİNLE ÖLÜMÜNE ...

44
31
yanıtYanıtla
Great Work:

Ümit Özdağ'a tam destek.

52
20
yanıtYanıtla
Dizar Tokkaş:

İktidara sesleniyoruz bu suriyeli meselesini çözün. Bakın savaş bitti. Herkesin kendi ülkesi var. Dönsün herkes ülkesine. Ülkemizin en ücra köşesine kadar girdiler. Bütün düzenimiz bozdular. Yeter artık. Herkes ülkesine dönsün.

44
7
yanıtYanıtla
Tuğrul Kaçmaz:

Vatandaşın sorunlarını çözmekten çok sorun çıkarmakta birinciler.Gerçekten yazık ki sizler mevkilerinizi hırsla bürümüşsünüz.

6
11
yanıtYanıtla
Chika Mika:

Bizim ülkemizdeki bu koltuk sevdası var olduğu sürece hiçbir ilerleme gerçekleşmez. Adın garip falan diyenler olursada sanal alemde kendimizi korumak zorundayız. Ondan yani yoksa gayette vatansever biriyim. Çok şükür

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title