Haberler

Mansur Yavaş: "Kandil'deki şerefsizler elinde silah tutarken o İHA'lar, SİHA'lar satılır mı?"

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Amerika ve Rusya oralarda PKK/YPG'ye silahlı eğitim verirken, Kandil'deki şerefsizler elinde silah tutarken o İHA'lar, SİHA'lar satılır mı? Geliştireceğiz ve sınırlarımızdaki o tehditlere füze yağdıracağız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Amerika ve Rusya oralarda PKK/YPG'ye silahlı eğitim verirken, Kandil'deki şerefsizler elinde silah tutarken o İHA'lar, SİHA'lar satılır mı? Geliştireceğiz ve sınırlarımızdaki o tehditlere füze yağdıracağız" dedi.

Manisa'da yapılacak olan Millet İttifakı mitingi öncesi Alaşehir, Salihli ve Turgutlu'da vatandaşlarla buluşan Mansur Yavaş, Turgutlu'da yaptığı konuşmada, "Ekonomi bakanları ikide bir değişir, Merkez Bankası başkanları iki de bir değişir. O yetmez eski gönderdiğiniz bakana 'ne olur geri gel' dersiniz, o da gelmiyor tabi. Çünkü 'Ben size laf anlatamıyorum siz bildiğinizi okuyorsunuz' diyor. Dolayısıyla onlar için Mayıs'tan sonra değişecek bir şey yok, daha da kötü olacak. Değişmesinin tek çaresi var yeni bir hükümetin göreve başlaması. Bunu yaptırmamak içinde İHA'lar, SİHA'lar, tanklar, tüfekler meydanda geziyor. Camiye siyaset girdi, okula siyaset girdi, Silahlı kuvvetlere siyaset girdi. Bu nereye kadar gidecek. Halbuki o camileri 1400 yıl evvel yapıldı, halen duruyorlar. SİHA'ların başlangıcı 1990'dır, 90'da insansız hava gözetleme aracı olarak yapıldı, bugüne kadar geliştirildi. Hiçbiri de 'bunu ben yaptım, bana ait' demedi. Bunlar sanki partinin malı seçim bitecek partilerinin müzesine götürecekler yok öyle bir şey. O İHA'lar da lazım, Anadolu Gemisi de bize lazım. Bizim sınırlarımızda tehdit devam ettiği sürece hepsi bize lazım. Daha da geliştirmek bizim boynumuzun borcu. Çünkü Amerika ve Rusya oralarda PKK/YPG'ye silahlı eğitim verirken, Kandil'deki şerefsizler elinde silah tutarken o İHA'lar, SİHA'lar satılır mı? Geliştireceğiz ve sınırlarımızdaki o tehditlere füze yağdıracağız. Şimdi diyorlar ki 'bunlar gelirse bunları hangara koyar' Benim bildiğim hangarda bir tane füze var o da S400 füzesi, onu da siz soktunuz hangara. Bunlar kendilerini milliyetçi sanıyorlar" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İhlas Haber Ajansı Mansur Yavaş SİHA Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title