Haberler

İYİ Partili Paçacı: Tek taraflı siyaset doğru değildir

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, "Lütfü Türkkan için idam sehpası kuranlar maalesef şehit yakını olma özelliğini istismar ederek bir partinin genel başkanına küfretmeyi kendinde hak gören kişiyi kutsayamaz. Tek taraflı bir siyaset doğru değildir" dedi.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, "Lütfü Türkkan için idam sehpası kuranlar maalesef şehit yakını olma özelliğini istismar ederek bir partinin genel başkanına küfretmeyi kendinde hak gören kişiyi kutsayamaz. Tek taraflı bir siyaset doğru değildir" dedi.

İYİ Partili Cihan Paçacı, TBMM'de partisinin grup toplantısı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit ağabeyi Tahir Gümren'e küfretmesiyle başlayan sürecin sorulması üzerine Paçacı, şimdiye kadar söyleyecek sözü olmayanların, kutsal değerleri istismar ederek siyaset yaptıklarını öne sürerek, "Maalesef şehitlerimiz ve yakınları istismar edilerek siyaset yapılıyor. Lütfü Türkkan'ın yaptığı tabii ki yanlıştır. Bir kızgınlık ve öfke anında ağzından çıkmış bu küfür kabul edilemez" dedi. Lütfü Türkkan'ın, profesyonel bir provokatörün tuzağına düştüğünü savunan Paçacı, "Lütfü Türkkan için idam sehpası kuranlar maalesef şehit yakını olma özelliğini istismar ederek bir partinin genel başkanına küfretmeyi kendinde hak gören kişiyi kutsayamaz. Yani, tek taraflı bir siyaset doğru değildir. Lütfü Türkkan özür dilemiştir, görevinden istifa etmiştir. Ancak biyolojik olarak şehit yakını olan bir kişinin, bir partinin genel başkanına küfretme hakkı da yoktur. Lütfü Türkkan ile ilgili karar dün alınmıştır. 'Daha neler göreceksiniz, neler' filminin bir sahnesi yaşanmıştır. Her geçen gün oyu yükselen İYİ Parti'ye bakalım bundan sonra daha neler yaşatmaya çalışacaklar. Hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Lütfü Türkkan İYİ Parti Siyaset Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
title