Haberler

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, gazetecilere değerlendirmelerde bulundu Açıklaması

Güncelleme:

İyi Parti Sözcüsü ve Ankara milletvekili adayı Kürşad Zorlu, parti olarak demokrasiyi, çoğulculuğu, birlikte yaşama iradesini esas aldıklarını belirterek, "Sevgiyi hakim kılmak istiyoruz, düşmanlığı değil. Düşmanlık dilinin artık bitmesi gerekiyor." dedi.

Zorlu, bir restoranda düzenlediği toplantıda gazetecilere, partisinin 14 Mayıs seçimlerine yönelik çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İYİ Partinin taahhütlerinin bir öyküsü, güçlü bir altyapısı olduğunu belirten Zorlu, "Biz milletimizden güç alarak bize karşı yöneltilmiş saldırılara karşı durmayı bildik. İYİ Parti bugün artık Türkiye'nin milli merkezi olma kararlılığındadır ve bu konuda çok ciddi bir zemin elde etmiştir. Bugün sağ sol yok, bugün Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi, Sünni yok. Bugün sistemsizlikle Türk devlet geleneğini yeniden onarmanın mücadelesi var." diye konuştu.

Zorlu, köklü sorunları ortadan kaldırabilecek ortak bir akıl yönetimine ihtiyaç bulunduğunu ifade ederek, "Güçlendirilmiş parlamenter sisteme hızla geçebilecek çoğunluğu sağlayarak Sayın Genel Başkanımızın başbakanlık hedefine ilerlemesini sağlayacağız." ifadesini kullandı.

"Düşmanlık dilinin bitmesi gerekiyor"

İYİ Partiyi terörle, terörizmle, teröristle bir araya getirmenin en hafif tabiriyle bir şuursuzluk olduğunu söyleyen Zorlu, "Bizim iktidarımızda terörle mücadele sonuna kadar devam edecek. Biz demokrasiyi, çoğulculuğu, birlikte yaşama iradesini esas alan bir siyasi partiyiz. Sevgiyi hakim kılmak istiyoruz, düşmanlığı değil. Düşmanlık dilinin artık bitmesi gerekiyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili İYİ Parti Ankara Politika Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title