Haberler

Halk Oylamasına Doğru

Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması için çalışmalarını sürdürdü.

Erzurum Pazaryolu Gülçimen Köyü Derneği'ne giden Kaya'nın ziyaretine, MHP Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ve MHP Buca İlçe Başkanı Bekir Arnavut da katıldı.

Türkiye'nin çok önemli bir sürece doğru gittiğini kaydeden Kaya, ülkenin kaderini değiştirecek bir referandum sürecinde olunduğunu bildirdi.

Kaya, AK Parti ve MHP'nin daha güçlü bir Türkiye için ele ele verdiğini ve milletin önüne çıktığını belirterek, şunları kaydetti:

"Ülkemizin ne kadar düşmanı varsa bir olmuş, karşımızda oluşturdukları cephede mevzilenmiş durumda. Hal böyle olunca, parti siyasetinin üzerinde bir durum söz konusudur. Bu iş parti meselesi değil, Türkiye meselesidir. AK Parti ve MHP'nin üzerinde anlaşarak meclisten geçirdiği, milletimizin önüne sunduğu bu değişikliklerin sonucunda güçlü Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz."

Daha sonra Karabağlar Müteahhit ve İşadamları Derneği üyeleriyle bir araya gelen Kaya, Türkiye'de 1923-2001 yıllarında kurulan 58 hükümetin ortalama ömrünün 14-15 ay olduğunu, koalisyon dönemlerinde uzun süre hükümet kurulamaması, bakanlık pazarlıkları, vesayetçi güçlerin partiler ve koalisyonlar üzerinden ülkeye yön vermeye çalışmalarına şahit olunduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Politika

Mahmut Atilla Kaya AK Parti Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title