Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, "Başta AK Partili belediyeler olmak üzere sağduyu sahibi CHP ve MHP'nin değerli belediye başkanlarını davet ediyorum. Bu demokrasi savaşında halkımızın ihtiyaçlarını gidermek amacıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz yapılmasını, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için adeta seferberlik ilan edilmesini rica ediyorum." dedi.

Kaya, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, dünkü darbe girişiminin tarihte kara bir leke olarak anılacağını söyledi.

Milletin istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğini, ülkenin bütünlüğüne kast eden ve uluslararası bağlantısı olan bir darbe girişimine engel olunduğunu belirten Kaya, milletin canı pahasına darbecileri devirdiğini vurguladı.

"Ancak henüz tehlike geçmiş değildir. Psikolojik üstünlüğü kaybetmemek açısından millet olarak Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın gösterdiği istikamette sokaklarda, meydanlarda olmaya devam etmek zorundayız" diyen Kaya, şunları kaydetti:

"Başta AK Parti'li belediyeler olmak üzere sağduyu sahibi CHP ve MHP'nin değerli belediye başkanlarını davet ediyorum. Bu demokrasi savaşında halkımızın ihtiyaçlarını gidermek amacıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz yapılmasını, anons ve lojistik gibi amaçlar için belediye araçlarının sahada hazır bulundurulmasını, toplu taşıma araçlarının nöbetleşerek sabaha kadar hizmet vermesini, meydanlarda demokrasi mücadelesi veren vatandaşlarımızın kumanya, su ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması için adeta seferberlik ilan edilmesini rica ediyorum. Bu vatan borcudur. Bu belediye başkanlarımızın namus borcudur. Unutmayalım ki 15 Temmuz halk iradesinin perçinlendiği gündür. 15 Temmuz Demokrasi Bayramı kutlu olsun."

Kaynak: AA / Politika

Erol Kaya AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title